Vacature Management assistent regio Wageningen-Veluwe

Word Management assistent bij Fortune Coffee regio Wageningen-Veluwe! (24 – 40 uur)

Bezoekers voelen zich warm welkom geheten bij Fortune Coffee regio Wageningen-Veluwe dankzij jou! Ook ben je de steun en toeverlaat van de vestigingsmanager, die erop vertrouwt dat jij de klus klaart. Je zorgt dat alles op rolletjes verloopt en weet zaken op een prettige manier gedaan te krijgen. Een kleine greep uit jouw veelzijdige taken:

 • Je beantwoordt de telefoon en staat klanten, collega’s binnen en buiten de vestiging en andere relaties te woord;
 • Je beheert en bewaakt de agenda en mailbox van de bedrijfsleider en de algemene mailbox (rekening houdend met prioriteiten, personen, belangen en tijdsduur);
 • Je verwerkt e-mail en correspondentie zelfstandig en bereidt deze voor;
 • Je signaleert, agendeert en bewaakt proactief;
 • Je plant, coördineert en bewaakt de voortgang van uitgezette acties en afspraken;
 • Je communiceert actief en op eigen initiatief naar betrokken partijen, zoals klanten, collega’s binnen en buiten de vestiging en andere relaties;
 • Je zorgt voor een adequaat en up-to-date documentbeheer;
 • Je coördineert en ondersteunt bij stafprocessen en projecten.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Je stráált gastvrijheid en klantvriendelijkheid uit en hebt een passie voor het ontzorgen van mensen;
 • Je bent goed in “multitasken” en weet lastige zaken geregeld te krijgen;
 • Je kunt goed organiseren, plannen, de juiste prioriteiten stellen en bent in staat om de voortgang van werkzaamheden en projecten effectief te bewaken;
 • Je denkt vooruit en anticipeert als vanzelfsprekend op lopende en ad hoc zaken;
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van management support;
 • Je beschikt over goede officevaardigheden;
 • Enige ervaring met financieel administratieve werkzaamheden is een pré;
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent woonachtig op maximaal 30 minuten van ons bedrijfspand in Veenendaal.

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een franchiseorganisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffie’s aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land.

Vanuit ons kantoor in Veenendaal zorgen wij ervoor dat bij ruim 2.500 klanten in de regio Wageningen / Veluwe het personeel de lekkerste warme dranken op hun werk krijgen.

Een team van goed uitgeruste professionals is dagelijks op de weg om onze klanten te bezoeken. Onze allround medewerkers voorzien onze klanten persoonlijk van onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden ze het contact met de klant, vullen ze de voorraad aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait.

Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met de collega’s op ons kantoor in Veenendaal die de klanten telefonisch te woord staan, de facturatie verzorgen en zorgen dat de administratie op orde is.

Samen creëren we zo de ultieme koffie beleving voor onze klanten. 

Wat krijg je?

Kansen
Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft jou de mogelijkheid om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen.

Een goed gezelschap
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de vestiging Wageningen-Veluwe. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen!

Naast lekkere koffie ook een goede boterham
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studieregelingen en meer!

Je bent enthousiast. En nu?

Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom je cv en motivatie naar:

Fortune Coffee regio Wageningen-Veluwe
De Smalle Zijde 17
3903 LM Veenendaal
E-mail: wageningen@fortune.nl

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Franklin Koppen en/of Simon van der Tang. Zij helpen jou graag verder. Franklin Koppen: (0318) 504 019 / Simon van der Tang: (06) 234 804 46.