Vacature Manager Digitaal Ondersteuningscentrum

Ga jij aan de slag als Manager Digitaal Ondersteuningscentrum bij Fortune Coffee (40 uur)?

Fortune Coffee zoekt een collega die onze medewerkers en franchiseondernemers ondersteunt en vooruit helpt bij het gebruik van onze IT diensten. Die ons meeneemt in het verder ontwikkelen van ons applicatielandschap op strategisch én operationeel niveau. Die leiding geeft aan onze groeiende IT afdeling, het Fortune Digitaal Ondersteuningscentrum. Die projecten initieert en leidt waarbij je actief meewerkt en -denkt aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van onze online diensten. De belangrijkste diensten zijn ondergebracht in Microsoft Dynamics, Sharepoint, Exchange en we zijn net gestart met de implementatie van SAP Business One als vervanging van Unit4 Multivers. Aangevuld met diverse third-party oplossingen zijn ze onderling verbonden in een steeds groeiende infrastructuur. Je verliest daarbij de strategische doelstellingen niet uit het oog: Fortune heeft behoefte aan een dynamisch en flexibel applicatielandschap waarin we makkelijk(er) kunnen inspelen op wat onze franchiseformule nodig heeft. Daarvoor onderzoek je hoe nieuwe technische mogelijkheden kunnen bijdragen en doe je daar voorstellen voor. Je bent in staat de projecten die hieruit voortvloeien om te zetten in projectplannen en deze te begeleiden.

Ondertussen sta je met je voeten in de klei: Je coördineert onze interne helpdesk en geeft leiding aan twee collega’s Helpdeskmedewerker – Applicatiebeheerder. Je bent digitaal vaardig en makkelijk in staat nieuwe applicaties jezelf eigen te maken. Je kunt daardoor goed helpen problemen analyseren, prioriteren en oplossen. Je bent de hoogste autoriteit voor onze leveranciers, bij escalaties kun je goed communiceren met onze leveranciers om tot een oplossing te komen. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en daarin een servicegerichte houding hebt. 

De functie betreft voornamelijk kantoorwerk. Incidenteel zijn er bezoeken bij franchiseondernemers en leveranciers. Ben jij de teamspeler die wij zoeken en voldoe je aan onze hoge kwaliteitseisen? Solliciteer dan op de functie van Manager Digitaal Ondersteuningscentrum bij Fortune Coffee!

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een franchiseorganisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffies aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing, ICT, inkopen en administratie. Ook jij maakt daar als Manager onderdeel van uit.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Je houdt van je vak, de ICT én je bent sociaal vaardig;
 • Je bent een ervaren leidinggevende; 
 • Je laat je niet uit het veld slaan door afwijzing van je idee of voorstel maar leert hiervan;
 • Je bent flexibel en hebt een zelfstandige instelling;
 • Je beschikt over oplossend vermogen en bent analytisch, accuraat en proactief ingesteld;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Microsoft Dynamics CRM en SAP Business One;
 • Je bent representatief en klantgericht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt aantoonbare digitale vaardigheden door een afgeronde HBO ICT opleiding; 
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende vaardigheden door opleiding en ervaring;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, liefst bij een service organisatie;
 • Je bent full-time beschikbaar;
 • Je bent woonachtig op maximaal 30 minuten van ons kantoor in Zoetermeer.


Wat krijg je?

Kansen
Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft jou de mogelijkheid om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen.

Een goed gezelschap
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie. Heb je iets nodig om jouw werk nog succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen! 

Naast lekkere koffie ook een goede boterham
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek) en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studiekosten en meer!

Je bent enthousiast. En nu?
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom direct je CV en motivatiebrief naar:

Fortune Coffee
T.a.v.  de heer M. Smit
Postbus 6041
2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Laura Maranus. Zij helpt jou graag verder.
Laura: (079)  343 88 38 | vacature@fortune.nl.

Kom nog meer te weten over de verbindende kracht van koffie, één van onze franchiseondernemers en de centrale organisatie!

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.