Vacature Medewerker Category Management

Ga jij aan de slag als medewerker Category Management / medewerker producten en inkoop bij Fortune Coffee?

Jij houdt ervan om jouw creatieve talent te combineren met sterk cijfermatig en analytisch vermogen! Je vindt het leuk om te ondersteunen bij o.a. het optimaliseren van een mooi totaalassortiment maar ook bij het inkopen van producten. Door jouw werk stimuleer je acties en promoties en ziet het assortiment er top uit! Jij bent onze medewerker Category Management.

Als medewerker Category Management werk je nauw samen met de Category Manager en stem je goed af met de collega’s van de afdelingen marketing, klant contact centrum, formulemanagement, magazijn en financiële administratie. Je bewaakt de kwaliteit van het assortiment en de leveranciers, optimaliseert het assortiment in samenwerking met de Category Manager, geeft informatie en voorlichting aangaande het assortiment. Je draagt bij aan de verdere groei van de organisatie door het optimaal laten functioneren van de voorraad en het logistieke proces.

Waarom deze functie iets voor jou is!

  • Je hart gaat sneller kloppen van het creëren van een maximale waarde van ons assortiment voor zowel de klant als Fortune Coffee en je vindt het leuk om hierover informatie en voorlichting te geven;
  • Je bent een kei in het bewaken van de kwaliteit van het assortiment en de leveranciers;
  • Je draait je hand niet om voor het werken met en analyseren van cijfers en kan als geen ander omgaan met Excel;
  • Jij bent een teamspeler bij uitstek en weet communicatief je mannetje te staan;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van marketing, economie en/of detailhandel en misschien zelfs aanvullende NEVI opleidingen en/of cursussen op het gebied van category management;
  • Je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur B2B) en wellicht zelfs enige technische kennis;
  • Je bent woonachtig op maximaal 30 minuten van ons kantoor in Zoetermeer en in bezit van rijbewijs B.

Met wie werk je samen?
Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffie en verwante artikelen aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing, inkopen en administratie.

Wat krijg je?

Kansen
Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft jou de mogelijkheid om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen.

Een goed gezelschap
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen!

Naast lekkere koffie ook een goede boterham
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen, eindejaarsbonus (afhankelijk van de bedrijfsresultaten), personeelskorting op producten, een gezellige vrijdagmiddagborrel en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studiekosten en meer!


Je bent enthousiast. En nu?

Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom je cv en motivatie naar:

Fortune Coffee
T.a.v. de heer J. den Boer
Postbus 6041
2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Ingrid Wijnen. Zij helpt jou graag verder.
Ingrid: (079) 343 88 32 | vacature@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.