Vacature Medewerker Contactcentrum

Ben jij een teamplayer en kan jij als geen ander deuren bij potentiële klanten openen? Heb jij een prettige telefoonstem, een positieve instelling en ben je beschikbaar op woensdag en vrijdag van 9.00 – 17.00 uur? Dan zoeken wij jou! Want wij zijn op zoek naar een: 

Medewerker contactcentrum
(15 uur p/wk)

Fortune Coffee, is dat een koffiewinkel?
Nee, zeker niet! Fortune Coffee pakt het anders aan… Sinds 2000 is het een groeiende franchiseorganisatie met een sterk concept. Iedere dag wordt er gewerkt aan het leveren van koffieautomaten en bijbehorende producten aan de zakelijke markt door de Fortune Coffee ondernemers.

Door het hele land zijn deze regionale ondernemers het gezicht van Fortune Coffee in hun eigen regio. Met een grote glimlach zijn zij iedere dag bezig met maar twee dingen; ondernemen en de klanten ontzorgen op het gebied van koffie. Daarbij worden ze ondersteund door de toppers van de Centrale Organisatie (CO) en daar ben jij als Medewerker contactcentrum onderdeel van.

Onze franchiseondernemers zijn verantwoordelijk voor het gehele traject van advies, verkoop, plaatsing, onderhoud en levering van ingrediënten. Het Fortune Contactcentrum opent deuren voor onze franchiseondernemers door verkoopafspraken voor hen te maken met potentiële klanten. Als Medewerker contactcentrum onderhoud je goede contacten met onze franchiseondernemers, leg je voor hen telefonisch contact met potentiële klanten en maak je zelfstandig verkoopafspraken. Daarnaast houd je het CRM-systeem up-to-date. De belactiviteiten vinden vooral outbound, maar regelmatig ook inbound plaats, o.a. naar aanleiding van regionale marketingacties, beurzen en aanvragen die via de website binnenkomen. Daarnaast wordt aan ‘lauwe’ acquisitie gedaan en worden in samenspraak met onze franchiseondernemers belacties gehouden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde MBO-opleiding in een commerciële richting;
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als B2B outbound contactcenter medewerker;
  • Ruime ervaring met Word, Excel, Outlook en CRM-systemen;
  • Stressbestendigheid, commercieel vermogen, overtuigingskracht en mondelinge vaardigheid;
  • Je bent woonachtig in de regio Zoetermeer.

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om je commerciële kwaliteiten in te zetten bij een snel groeiend bedrijf;
  • Een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een informele werksfeer in een enthousiast, ambitieus en hecht team van professionals;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Hebben we een match?

Kun jij jezelf helemaal in het bovenstaande vinden, dan is deze vacature gewoon gemaakt voor jou! Stuur je CV en motivatie naar: Fortune Coffee, t.a.v. de heer T. van der Tang, Postbus 6041, 2702 AA Zoetermeer. E-mail naar: vacature@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.