Vacature promotiemedewerker

Fortune Coffee is op zoek naar enthousiaste Promotiemedewerkers (oproepbasis)

Ben jij op zoek naar een flexibele baan waarin je, samen met de Fortune ondernemers, Fortune Coffee met veel succes promoot en goede leads weet binnen te halen? Ben jij gedreven, assertief en altijd lekker enthousiast? Hou je ervan om mensen aan te spreken, een goed gesprek te voeren en werk je graag in teamverband? Dan zoeken wij jou!

Wie wij zijn?

Wij zijn Fortune Coffee! Een groeiende franchiseorganisatie met een sterk concept. Sinds 2000 leveren we koffieautomaten, koffie en bijbehorende producten aan de zakelijke markt. De Fortune ondernemers leveren dagelijks service en onderhoud voor de koffievoorziening.

Door het hele land zijn deze ondernemers het gezicht van Fortune Coffee in hun eigen regio. Met een grote glimlach zijn zij iedere dag bezig met maar twee dingen; ondernemen en klanten ontzorgen op het gebied van koffie. Daarbij worden ze ondersteund door de toppers van de Centrale Organisatie (CO) en daar maak jij als Promotiemedewerker deel van uit.

Als Promotiemedewerker ben je veel op pad met de Fortune promotiewagens. De koffiebeker en retro koffietrailer van Fortune Coffee zijn opvallende, leuke en verrijdbare ontmoetingsplekken gevuld met het meest belangrijke ingrediënt voor een goed gesprek: smaakvolle, verse koffie. Deze promotiewagens worden door Fortune ondernemers ingezet tijdens het pionieren in de regio en beurzen en evenementen door heel Nederland. Als Fortune Promotiemedewerker maak jij onderdeel uit van het Fortune team en werkt dus vanuit de Fortune gedachten, waarin wij jou opleiden. Je deelt de lekkerste koffie uit en gaat een goed gesprek aan met potentiele klanten. De leads stuur je door naar de Fortune ondernemer, die ze vervolgens verder oppakt. Daarmee vormen jullie samen een sterk team!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent beschikbaar op flexibele data en werktijden (maandag t/m zaterdag);
  • Je bent representatief en hebt een verzorgde uitstraling;
  • Je bent enthousiast, sociaal vaardig en makkelijk in de omgang;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

  • Een flexibel (0-uren) contract
  • De mogelijkheid om je servicegerichte kwaliteiten in te zetten bij een snel groeiend bedrijf;
  • Een afwisselende baan met flexibele tijden en met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een informele werksfeer in een enthousiast, ambitieus en hecht team van professionals;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Hebben we een match?

Kun jij jezelf helemaal in het bovenstaande vinden, dan is deze vacature gewoon gemaakt voor jou! Stuur je CV en motivatie naar:
Fortune Coffee
t.a.v. de heer T. van der Tang
Postbus 6041, 2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.