Vacature stage Category Management

Stage lopen op de afdeling Category Management (per september 2020)

Fortune Coffee is enorm aan het innoveren op het gebied van koffie en aanverwante artikelen. We ontwikkelen ons steeds duurzamer en kwalitatiever om de concurrentie voor te blijven en het verschil te maken voor onze franchiseondernemers, beleidsmakers, medewerkers en eindklanten. Op onze category afdeling werken we nauw samen met onze leveranciers en klanten om de supply chain optimaal in te zetten. Efficiëntie, beleid en een goede focus is van groot belang. Daarbij is het belangrijk om het juiste product in te kopen, optimaal op voorraad te hebben zodat het product altijd beschikbaar is wanneer de klant er om vraagt. Zo is het optimaal laten functioneren van de voorraad en het logistieke proces van enorm belang om Fortune Coffee naar een hoger plan te tillen!

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffie en verwante artikelen aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun logistieke en administratieve processen, verkoopkansen en marketing.

Wat krijg je?

Kansen
Door onze focus op het assortiment en data zijn er altijd projecten waar jij als stagiair verantwoordelijkheid voor kunt nemen of een bijdrage aan kunt leveren. Dit kan op verschillende niveaus, MBO, HBO of Universitair. Graag kijken we met jou naar mogelijkheden om van jou stage een wederzijds succes te maken! Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft ook mogelijkheden om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen, misschien wel voor meer dan alleen de stage.

Een goed gezelschap

Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen!

Naast lekkere koffie ook een vergoeding
Afhankelijk van opleidingsniveau, het soort stage en de duur van de stage is een stagevergoeding mogelijk.


Je bent enthousiast. En nu?
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom je cv, motivatie en informatie over je stageopdracht van de opleiding naar:

Fortune Coffee
T.a.v. de heer T. van der Tang
Postbus 6041
2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Voor vragen over de stageplaatsen kan je contact opnemen met Jasper den Boer. Hij helpt jou graag verder.

(079) 343 88 19 | Jasper@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.