Vacature stage Digitaal Ondersteuningscentrum

Stage lopen op het Fortune Digitaal Ondersteuningscentrum

Fortune Coffee is op ICT gebied het meest vooruitstrevende en innovatieve bedrijf in de koffiebranche. We ontwikkelen ons steeds meer tot een data gedreven onderneming waardoor we de concurrentie voorblijven en het verschil maken voor onze Franchiseondernemers, beleidsmakers en medewerkers. Op ons Digitaal Ondersteuningscentrum werken we nauw samen met diverse leveranciers aan niet alleen het optimaal laten functioneren van onze automatisering maar ook het zoeken naar en toepassen van innovaties.

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffie en verwante artikelen aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun logistieke en administratieve processen, verkoopkansen en marketing.

Wat krijg je?

Kansen
Door onze focus op ICT en data zijn er altijd projecten waar jij als stagiair verantwoordelijkheid voor kunt nemen of een bijdrage aan kunt leveren. Dit kan op verschillende niveaus, MBO, HBO of Universitair. Graag kijken we met jou naar mogelijkheden om van jou stage een wederzijds succes te maken! Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft ook mogelijkheden om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen, misschien wel voor meer dan alleen de stage.

Een goed gezelschap
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen!

Naast lekkere koffie ook een vergoeding
Afhankelijk van opleidingsniveau, het soort stage en de duur van de stage is een stagevergoeding mogelijk.

Je bent enthousiast. En nu?
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom je cv, motivatie en informatie over je stageopdracht van de opleiding naar:

Fortune Coffee
T.a.v. de heer T. van der Tang
Postbus 6041
2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl


Voor vragen over de stageplaatsen op het Digitaal Ondersteuningscentrum kan je contact opnemen met Maurice Smit. Hij helpt jou graag verder.

(079) 343 88 10 | maurice@fortune.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.