Vacature Teamleider Klantenservice en Telemarketing

Meewerkend teamleider klantenservice en telemarketing
(32 – 40 uur per week)

Als meewerkend voorman van ons klantenservice team bel je de hele dag mee met je team, stuur je waar nodig aan, houd je overzicht en rapporteer je over de resultaten. Je ziet en begeleidt procesoptimalisaties en denkt mee over leadgeneratie. Energiek zorg je voor een goede sfeer waarin teamresultaten en een fijne samenwerking hand-in-hand gaan.

Fortune’s klantenservice & telemarketing team
Bij Fortune Coffee willen we mkb-bedrijven graag laten genieten van onze duurzame koffie, topkwaliteit koffieautomaten en persoonlijke service zónder contract. En jij speelt daarbij als meewerkend teamleider een belangrijke rol.

Het klantenserviceteam is de verpersoonlijking van onze telemarketing- en serviceactiviteiten. Dagelijks belt en mailt het team met bedrijven uit heel Nederland die actief op zoek zijn naar goede koffie en een koffieautomaat die het beste past bij hun behoefte. Ze bellen naar aanleiding van concrete informatieaanvragen en beantwoorden vragen die we ontvangen via ons 0800-servicenummer. Ook belt het team actief naar mkb-bedrijven, instellingen en verenigingen om hen te interesseren in onze dienstverlening. Dus: een combinatie van warme, lauwe en koude leads en zowel inkomende als uitgaande gesprekken. 

Het doel is om de (potentiële) klant goed te helpen en bezoekafspraken te maken voor onze regionale franchiseondernemers. Zij bezoeken de potentiële klant vervolgens, geven gericht en persoonlijk advies en proberen zo de potentiële klant tot klant te maken. Echt teamwerk dus.

Jouw rol Jij stuurt het klantenserviceteam van Fortune Coffee in het dagelijkse werk aan. Het team bestaat uit drie ervaren parttime medewerkers klantenservice, je motiveert ze en geeft sturing waar nodig. Het grootste deel van je tijd bel je echter actief mee en zorg je voor een energieke, resultaatgerichte sfeer.  Jij bent de spil tussen het klantenserviceteam, dat onderdeel uitmaakt van onze marketingafdeling, en onze marketingmanager Edwin Velsink aan wie je rapporteert. Zo bepaal je onder andere samen met hem de leadgeneratiestrategie, organiseer je de processen van jouw team en geef je trainingen. Je bent ook eerste aanspreekpersoon voor de leadpartners waar we mee werken en zorgt voor een optimale lange termijn samenwerking. Resultaten maak je zichtbaar in verschillende, heldere rapportages en je bent natuurlijk altijd up-to-date met relevante ontwikkelingen in het vakgebied. Waar je kansen voor verbetering en optimalisatie ziet, neem je actie en je zorgt ervoor dat er een goede afstemming is met de andere relevante afdelingen van de organisatie.

Met wie werk je samen?
Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles eromheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie en een duurzame wereld zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges en topkwaliteit koffieautomaten tot de diverse duurzaamheidsinitiatieven die we als bedrijf ondernemen voor een schonere en betere wereld. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s van de Centrale Organisatie en onze regionale ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen en marketing.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Je hebt al enige ervaring als meewerkend voorman of als senior medewerk(st)er
 • Het geeft je energie om werkwijzen en resultaten te optimaliseren en die energie draag je ook over op je team.
 • Je maakt makkelijk contact met mensen; een leuk en goed gesprek voeren is jouw tweede natuur.
 • Jouw aanpak is persoonlijk, klant- en servicegericht.
 • Je kunt als geen ander vertrouwen winnen en anderen overtuigen.
 • Al jouw klantcontacten via telefoon of mail worden met een goed gevoel afgesloten door jouw prettige telefoonstem, positieve instelling, doortastendheid en enthousiasme.
 • Je hebt al ‘vlieguren’ gemaakt op het gebied van commercieel inbound en outbound bellen, bij voorkeur in een business-to-business omgeving.
 • Je vindt het leuk om anderen te trainen en te laten groeien.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Je bent op werkdagen binnen kantooruren minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij je? Werken bij Fortune Coffee betekent werken met een prachtig product waar je mensen echt blij mee maakt. Je kunt rekenen op een zelfstandige, afwisselende baan binnen een gezellig team met veel leuke klantcontacten en ruimte voor eigen initiatief en verbetervoorstellen. Maar er is meer: Goed gezelschap Je werkt samen met je team, met onze ondernemers en met een enthousiast en professioneel marketingteam bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer. Een organisatie met een persoonlijke, informele werksfeer die het graag elke dag een beetje beter en duurzamer doet. Elke kans en uitdaging gaan we vrolijk tegemoet. Naast lekkere koffie ook een goede boterham Werken bij Fortune heeft veel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, organiseren wij jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes. Je ontvangt 24 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), een goede pensioenvoorziening, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een studiekostenregeling, iedere maand de mogelijkheid om gratis Fortune-producten te bestellen en een bedrijfsresultaat-afhankelijke bonus. Wij bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

We ontmoeten je graag! 

Zie jij jezelf als Teamleider Klantenservice en Telemarketing aan de slag gaan? Dan ontmoeten we je graag! Stuur jouw CV en motivatiebrief in via het onderstaande formulier. En voor je het weet spreken we elkaar onder het genot van een heerlijke kop koffie. Maar thee mag uiteraard ook. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Edwin Velsink, Manager Marketing en Klantenservice. Hij beantwoordt je vragen graag: 06 - 43 29 69 89.

  

Kom nog meer te weten over de verbindende kracht van koffie, één van onze franchiseondernemers en de centrale organisatie!

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.