Vacature Technisch Allround medewerker regio Alkmaar

Ben jij een echte allrounder met een voorkeur voor techniek? Wil jij meewerken aan het verder laten groeien van onze organisatie? En vind jij het leuk om te bouwen aan een goede, langdurige klantrelatie? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Om onze groeistrategie voor de komende jaren verder te realiseren en om onze service te continueren zijn wij voor Fortune Coffee regio Alkmaar, gevestigd te Heiloo, op zoek naar een:

Technisch Allround medewerker
40 uur per week

Dagelijks rijd je met jouw Fortune bestelbus volgens route, of op bestelling door de regio. Je ontzorgt onze klanten door het bijhouden van hun voorraad koffie en koffie gerelateerde producten. Tevens voer je ter plekke technisch preventief onderhoud uit aan de koffieautomaten en lost eventuele storingen op. Door goed contact te onderhouden met jouw klanten, weet je precies wat er bij jouw klanten speelt.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  • Je hebt affiniteit met techniek en elektronica;
  • Je kunt zelfstandig en secuur werken;
  • Je weet wat service is;
  • Je vindt het leuk om Fortune Coffee in de regio op de kaart te zetten door klantgericht te werken;
  • Je bent representatief, flexibel, nauwkeurig en communicatief vaardig;
  • Je bent leergierig en staat open voor nieuwe concepten
  • Je woont binnen een redelijke afstand van Heiloo
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

Een zelfstandige functie, waarvoor je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig hebt. Je krijgt een gedegen opleiding om eigen te worden met onze automaten, ingrediënten en organisatie. Je kunt rekenen op een afwisselende baan, een goede sfeer en een passend salaris.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel?

Stuur dan je motivatie inclusief CV naar Fortune Coffee regio Alkmaar, t.a.v. André Nobel, via e-mail adres: alkmaar@fortune.nl

Voor meer informatie bel je met André Nobel: 06 – 30 47 87 21.

Wil je de vacature delen? Graag! Acquisitie liever niet!