Prijzen van onze automaten

Bij Fortune Coffee kun je zowel koffieautomaten als waterautomaten kopen en huren. Wat de verschillen zijn tussen kopen en huren, dat lees je op deze pagina. Of vraag het de regionale Fortune koffieadviseur, er is er altijd een bij jou in de buurt.

Koffieautomaat kopen

Een koffieautomaat kopen kan via de regionale koffieadviseur van Fortune Coffee. De adviseur doet jou een aanbod op maat voor de koffieautomaat die het beste past bij jullie wensen. Voor zowel nu als ook voor de toekomst. Met de ervaring en kennis van de adviseur ben je er zeker van dat je een koffieautomaat koopt waarmee je jarenlang van goede, smaakvolle koffie zult genieten.

Wat kost een koffieautomaat?

Bij elke koffieautomaat op onze site staat een richtprijs per maand. Het vermelde maandbedrag is de verkoopprijs gedeeld door 60 maanden, dat is de gemiddelde levensduur van een koffieautomaat. Na die periode (5 jaar) is de koffieautomaat financieel afgeschreven. Koop je de koffieautomaat dan betaal je de, met de koffieadviseur, afgesproken verkoopprijs in één keer. Wil je toch liever in termijnen betalen? Bespreek dit dan met de regionale koffieadviseur.

Koffieautomaat huren

Als je het aankoopbedrag niet in één keer wilt betalen of je wilt de automaat niet in eigendom hebben, dan kun je een automaat ook huren. In dat geval betaal je een bedrag per periode, bijvoorbeeld per maand of kwartaal. Wat de hoogte van de huurprijs precies is, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de huurtermijn en het type automaat. De huurprijs per periode staat daarom niet op onze site vermeld. Onze koffieadviseur maakt namelijk altijd een offerte op maat. Bij huur word je geen eigenaar van de automaat. De automaat nemen we na afloop van de huurperiode weer in.

Kopen, aantrekkelijk door restwaarde

De meeste koffieautomaten worden aangekocht. Voor veel organisaties is dat de meest aantrekkelijke optie. Een huurcontract heeft een gemiddelde duur van vijf jaar, daarna wordt de automaat weer ingenomen. Koop je een koffieautomaat, dan heb je na diezelfde periode nog een automaat met een mogelijke restwaarde. Besluit je dan een nieuwe koffieautomaat bij ons aan te schaffen, dan kan die restwaarde verrekend worden met de aanschafprijs van de nieuwe automaat.

Altijd 60 maanden gratis service en onderhoud

Natuurlijk wil je elke dag weer van onze koffie genieten. En daarom zorgen we samen met jou, goed voor onze automaten. Er staan duidelijke onderhoudsvideo’s voor elke koffieautomaat op onze site en onze adviseurs leggen je dat ook stap-voor-stap uit bij de installatie. Gebeurt er toch eens iets waardoor de koffie even niet goed doorloopt? Dan zijn wij er voor je; we bieden altijd 60 maanden gratis service en onderhoud bij aanschaf van een nieuwe koffieautomaat. We komen snel langs, lossen de storing vrijwel altijd binnen één werkdag op of regelen een vervangende koffieautomaat.

Persoonlijk advies van jouw koffieadviseur

Bij Fortune Coffee werken we in regio’s met elk een eigen regionale koffieadviseur. De adviseur kent de regio, de ondernemers en organisaties en is altijd dichtbij en dus snel ter plaatse. Voor informatie, advies, service en onderhoud. Vanaf het allereerste contact kun je rekenen op vakkundig advies en persoonlijke service. Met al zijn kennis en ervaring is de koffieadviseur diegene die jou het beste kan adviseren welke automaat het meest geschikt is voor jullie organisatie en welke koffiesoort het beste past bij wat jullie graag drinken. Ook zorgt de adviseur voor een optimale aansluiting en afstelling van de koffieautomaat en informeert je natuurlijk over het kopen of huren van de koffieautomaat.

Ook interesse in een koffieautomaat of waterautomaat?

Heb je vragen over het kopen van een koffieautomaat of waterautomaat voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met onze koffieadviseur in jouw regio. De adviseur vertelt je er graag meer over en kan altijd een vrijblijvende offerte voor je opstellen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees hier alles over de 5 beloftes van Fortune Coffee.

Neem contact op