Onze 10 voordelen

Prijzen van onze automaten

De prijzen van onze automaten communiceren wij als een prijs per maand. Deze prijs is gebaseerd op de verkoopprijs gedeeld door een gemiddelde levensduur van 60 maanden (5 jaar). Ben je geïnteresseerd in het huren of leasen van één van onze automaten dan kan er sprake zijn van een meerprijs per maand. Er zijn ook andere huur- en leasetermijnen mogelijk. Vraag jouw koffieleverancier naar de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in één van onze automaten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte

 

All-in concept

Bij Fortune Coffee doen wij altijd een aanbod op maat, dat volledig aansluit bij jouw wensen. Want wij begrijpen hoe belangrijk koffie is. Wij geven jou optimaal gemak en bieden de zekerheid dat jij, je personeel en je klanten altijd kwalitatief goede koffie drinken. Daarom hanteren wij een all-in concept waarin we veel verder gaan dan alleen het leveren van een koffieautomaat en de bijbehorende koffie. En dat kan al vanaf 5 medewerkers of 20 koppen koffie per dag. Hieronder lees je alles over wat wij jou te bieden hebben. Maar het beste ervaar je dat gewoon zelf.

Onze 10 voordelen

Wij begrijpen hoe belangrijk koffie is. Voor jou, je collega's en je klanten. Daarom leveren wij met onze koffie 10 voordelen. Lees hieronder uitgebreider over onze 10 voordelen.

Wil je weten wat wij jou kunnen bieden? Of wil je onze koffie vrijblijvend proeven?

Meer weten?

1. Onze 5 beloftes

‘Eerst koffie’ is ons motto, en dus willen wij dat jij van die koffie kunt genieten. Altijd! Daar is onze werkwijze op gericht. Dus, kies jij voor Fortune Coffee, dan kun je rekenen op onze 5 beloftes.

 • Eén contactpersoon, altijd dichtbij
  Bij ons heb je één vast contactpersoon voor koffie, automaten en ingrediënten. Service onder één dak en altijd in de buurt. Dat is handig, want zo heb je snel nieuwe koffie en regel je alles rechtstreeks met dezelfde persoon.
 • Persoonlijke relatie met een glimlach
  Een persoonlijke relatie vinden wij net zo belangrijk als goede koffie. Onze service komt altijd met een glimlach. Wij maken heldere afspraken, geven eerlijk advies en kennen jouw voorkeuren.
 • Kwaliteit in koffie, koffieautomaten en natuurlijk service
  Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. We produceren bijna alle koffieautomaten zelf. En de koffie? Die wordt speciaal voor ons gebrand. Je krijgt van ons 60 maanden gratis service en onderhoud. Is er toch een storing? Dan komen we langs en lossen die binnen 1 werkdag op, of regelen we een vervangende koffieautomaat.
 • MVO geeft ons richting
  Om écht te genieten van goede koffie, moet je ook zeker weten dat deze eerlijk tot stand komt. Zo hebben wij veel gecertificeerde producten, recyclen we de koffieautomaten en ondersteunen wij een project in Oeganda. Door onze koffie te drinken steun jij dit project.
 • Meer dan alleen koffie
  Fortune Coffee is meer dan alleen koffie. Want koffie verbindt. En dat doen we door jou netwerkmogelijkheden in de regio te bieden. Daarom zeggen wij: éerst koffie!

Lees nog meer over onze 5 beloftes

2. Inclusief 60 maanden gratis service en onderhoud

Je krijgt van ons 60 maanden gratis service en onderhoud** bij de aankoop van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten. De onderdelen die onder de garantie vallen, worden gratis vervangen. En ook het jaarlijks wisselen van het waterfilter valt onder deze service. Je betaalt dan alleen het nieuwe filterpatroon.

** Bij bonenautomaten, soepautomaten en waterkoelers kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Wij informeren je hierover graag persoonlijk per e-mail of per telefoon.

3. Inclusief installatie van de koffieautomaat

Voor het plaatsen, installeren en afstellen van jouw koffieautomaat rekenen wij helemaal niets. Daarnaast adviseren we je altijd over het gebruik van een waterfilter. Een waterfilter haalt de kalk, geur- en smaakstoffen uit het water, waardoor jouw koffie nog beter smaakt. Ook betekent het behoud van jouw koffieautomaat.

4. Geen voorrijkosten, arbeidsloon en leveringskosten

Bij Fortune krijg je echt 60 maanden gratis service en onderhoud*. Voorrijkosten, arbeidsloon of leveringskosten worden bij ons niet in rekening gebracht.

5. Geen contract, wel een persoonlijke werkwijze

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. Wij vinden een open, transparante en persoonlijke relatie net zo belangrijk als goede koffie. Heldere afspraken en eerlijk advies is voor ons de normaalste gang van zaken. En onze afspraken komen wij altijd na, ons woord is immers ons woord en daar mag je ons aan houden.

6. Eigen automaten- en productenlijn, in Nederland geproduceerd

Met een Passio koffieautomaat kies je voor een duurzame en veelzijdige automaat naar jouw smaak of huisstijl. En je kiest voor een koffieautomaat die wordt ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in onze eigen werkplaats in Zoetermeer. Een echt Hollands product dus!

Onze Passio koffieautomaten zijn ook allesbehalve standaard. Zo is er geen één hetzelfde. Want je kunt jouw Passio laten uitvoeren in een trendy kleur, óf in de huisstijl van jouw bedrijf. Dus Personaliseer je Passio!

Van welke koffie jij ook houdt, bij Fortune Coffee vind je altijd jouw favoriete smaak. Onze koffie wordt speciaal voor ons gebrand. En met onze verschillende koffiemelanges en drie verschillende zetmethoden hebben wij altijd de beste koffie voor jouw bedrijf. En om het compleet te maken, bieden we natuurlijk ook andere ingrediënten aan, zoals thee, cacao en soep.

7. Koffieautomaat op maat, afgesteld op jouw wensen

Over smaak valt niet te twisten. En dus stellen wij de koffiemachine af op jouw wensen. Met deze persoonlijke afstelling en het gebruik van de juiste materialen en ingrediënten, is de beste smaak steeds weer gegarandeerd. En verandert die smaak? Dan komt jouw Fortune-adviseur gewoon weer langs om het opnieuw af te stellen.

8. Levering tot in jouw keukenkastje

Bij Fortune Coffee bieden wij jou optimaal gemak en leveren we de koffie tot in jouw keukenkastje. Op basis van het verbruik vullen wij de noodzakelijk voorraad van jouw ingrediënten op deze manier regelmatig aan. Zo zorgen wij er voor dat je nooit misgrijpt!

9. Netwerkmogelijkheden in jouw regio

Bij Fortune Coffee geloven wij dat koffie mensen en organisaties verbindt. Op het werk rond de koffieautomaat, tijdens vergaderingen en kennismakingsgesprekken, maar ook tussen leveranciers en afnemers. Daarom zijn onze Fortune-adviseurs door heel Nederland aanwezig en werken zij regionaal. Zij kennen hun regio als geen ander en brengen je maar al te graag in contact met andere ondernemers in de regio. Zo maken wij nieuwe samenwerkingen mogelijk.

10. Je koffieleverancier altijd bij jou in de buurt

Wil je zelf wel eens ervaren wat die persoonlijke aandacht jou kan opleveren? En natuurlijk proeven hoe goed de koffie van Fortune smaakt? Nodig de koffieleverancier uit jouw regio dan eens uit voor een kennismaking. Want een goed contact begint met een persoonlijke kennismaking. Bij een goede kop koffie natuurlijk, en die bieden wij je graag aan.