Capsules

Koffiecups en meer; voor de capsule koffiemachine

De capsule koffiemachine is ideaal voor wanneer je koffie binnen handbereik wilt hebben, maar daar geen watertoevoer is. Deze capsule koffiemachine is de perfecte oplossing voor kleine bedrijven of voor bedrijven waar weinig koffiegedronken wordt. Het kan ook een perfecte aanvulling zijn voor bijvoorbeeld een directiekamer, een vergaderzaal of een trainingsruimte. Je vindt deze compacte koffiemachine met capsules bij Fortune Coffee, net als alle accessoires die je daarbij nodig kunt hebben.

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Koffie-Capsuleautomaat voor heerlijke koffie

Soms is er geen plek voor een koffieautomaat, terwijl je wel wilt genieten van een lekker kopje koffie. Gelukkig is er altijd wel een plekje voor een capsule koffiemachine. Deze compacte koffieautomaat werkt met koffiecapsules, ook wel koffiecups genoemd, en hoeft niet op een waterleiding aangesloten te worden. Deze koffiemachine vind je bij Fortune Coffee ook in het assortiment. Met de Modesto capsuleautomaat heb je een stijlvolle en smakelijke oplossing zodat je altijd en overal heerlijke koffie kunt drinken. De Modesto is een compacte, gebruiksvriendelijke en stijlvolle cups koffiezetapparaat. Je kunt door middel van een koffiecup binnen een minuut een heerlijk kopje koffie zetten.

Koffiecapsules; ook wel koffiecups

De koffie wordt verkregen via koffiecups. Wij hebben de Morbido en Cremoso capsules in ons assortiment. Deze koffiecapsules zijn speciaal voor de Modesto en bevatten per koffie cup maar liefst 8 gram gemalen koffie. Dit is 40% meer dan bij de reguliere koffiemachines met cups. De capsules met koffie zijn ingenieus samengesteld met een pre-infusie en een dubbel zeefsysteem. De Morbido koffieblend bestaat voor 70% uit Arabicabonen en voor 30% uit Robustabonen en heeft een vol en krachtig karakter. De Cremoso bestaat voor 100% uit Arabica koffiebonen. Deze koffie is dus wat zachter van smaak maar met een aangenaam vol karakter.

RVS koffiecuphouder

De koffiecup machine heeft een stijlvol uiterlijk en daar wil je natuurlijk geen rommeltje van losse capsules bij. Daarom kun je de koffiecapsules opbergen in een koffiecuphouder. Op deze manier heb je de capsules altijd binnen handbereik en ziet jouw koffiezetapparaat met cups er altijd netjes uit. De koffiecuphouder is gemaakt van rvs en kan maar liefst 32 cups stijlvol en strak bij elkaar houden. Ook kan deze koffie capsulehouder draaien zodat je gemakkelijk en snel een nieuwe koffie capsule kunt pakken.

Koffie van cups smaakt lekkerder uit een schone koffiemachine

Voor een echte lekkere koffie heb je goed water nodig, zonder kalk. Dit kan geregeld worden met een waterfilter, zoals de AquaGusto. Deze filter past precies in de Modesto capsuleautomaat en gaat tot wel 250 liter mee. Dat zijn maar liefst 2.000 koppen koffie of ruim 3.000 kopjes espresso! Iets wat je overigens niet zelf hoeft bij te houden, want dit waterfilter heeft ook nog een handige vervangingsmelder. De bijbehorende schoonmaakdummy spoelt de capsuleautomaat gemakkelijk door zodat de smaak van de koffie goed blijft en de automaat langer meegaat. Zowel het filter als de dummy worden eenmalig bij de capsuleautomaat bijgeleverd en zijn daarna los bij te bestellen.

Wil jij een goede capsule koffiemachine op kantoor?

Voor de beste capsule koffiemachine ben je bij Fortune Coffee op het goede adres! Wil je graag weten waar je hem het beste neer kunt zetten of twijfel je of een koffieapparaat met cups de beste oplossing voor jouw bedrijf is? De Fortune koffieadviseurs bij de klantenservice helpen je graag verder.