Waterkoelers

Waterkoeler, gekoeld water voor op het werk

Wil jij de hele werkdag door productief zijn? Dan is het belangrijk om gedurende de dag veel water te drinken. Een goede hydratatie zorgt er namelijk voor dat je hoofd scherp blijft waardoor je productiviteit omhooggaat. Daarnaast verfrist het en houdt het je lichaamstemperatuur goed op niveau. Blijf elke werkdag tot de laatste seconde sprankelend en helder met heerlijk gekoeld water uit de waterkoeler voor op het werk. Het water uit de waterkoeler is gefilterd en kan koud, op kamertemperatuur, met bubbels of heet getapt worden. Leverbaar in een compact model met een superstrak design.

“Ruil

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

 

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Waterkoeler op kantoor?

Gedurende de werkdag wordt er veel koffie en thee gedronken, maar naast koffie en thee willen de meesten ook wel wat anders drinken. Een waterkoeler voor op kantoor biedt dan de oplossing. Je hoeft er zelf niet aan te denken om je water te koelen voordat je het gaat drinken. Het water uit de waterkoeler is namelijk gekoeld en gefilterd, waardoor het heerlijk smaakt. Gewoon te plaatsen naast de koffieautomaat, in de kantine of in de bedrijfshal. Of natuurlijk in de showroom om dorstige klanten wat langer binnen te houden. 

Het fijne aan onze waterkoelers is dat er een fles onder past. Zo kun je ervoor zorgen dat je de hele dag een flesje met koud water op je bureau hebt staan of kun je mooie glazen waterflessen vullen voor tijdens een vergadering.

Verschillende soorten water

Naast dat deze waterkoeling ervoor zorgt dat het water lekker koud is, kun je ook kiezen voor andere opties, namelijk water op kamertemperatuur, heet water of bruisend water. Zo zijn er nog meer mogelijkheden voor naast jouw kopje koffie en is er voor ieder wat wils.

Waterkoeler op waterleiding

De waterkoeler wordt aangesloten op de waterleiding. Het zijn dus niet de standaard koelers met waterflessen. Deze standaard koelers zijn vaak heel groot en je hebt er flessen van op voorraad nodig. Daarnaast zijn ze groot en staan ze in de weg. Wij bieden een veel mooiere en duurzamere oplossing door onze waterkoelers op de waterleiding aan te sluiten. Hierdoor gebruiken we geen plastic flessen en bespaart het ook nog eens onnodige transsportritten van waterflessen.

Door het mooie compacte formaat kun je onze waterkoelers altijd kwijt op de gewenste plek. En dankzij de verzonken tapkraan is de waterkoeler ook heel hygiënisch. Handen, monden of flesjes komen niet direct in contact met de koeler. De waterkoelers zijn niet alleen een aanvulling voor de smaak, maar ook voor het oog.

De beste waterkoeler voor bij jou op kantoor

Of je nu een compacte waterkoeler of juist een waterkoeler met veel capaciteit en een onderkast wilt voor op kantoor, je bent bij ons op het goede adres. Energiezuinig, duurzaam en met een speciaal ontwerp waardoor ze ook zeer hygiënisch zijn. Je kunt bij ons een waterkoeler kopen of huren/leasen. Meer informatie is natuurlijk verkrijgbaar bij jouw regionale Fortune koffieadviseur. En wil je het gemak van gekoeld water op kantoor zelf ervaren? Vraag dan een proefplaatsing aan!