Logo of huisstijl op jouw koffieautomaat

Dat het logo of de kleuren van de huisstijl terug te vinden zijn op de autobelettering en de deurmatten, is heel gewoon. Maar jouw logo of de kleuren van jouw huisstijl op de zijpanelen van de koffieautomaat op kantoor of in de showroom valt toch wel op. Samen met de smaakvolle koffie wordt dat logo of die huisstijl dan subtiel gecombineerd met jullie uitstekende service. Om zo een hele goede indruk achter te laten, bewust en onbewust.

Een unieke koffieautomaat

Of je nu zo’n gepersonaliseerde koffieautomaat in de showroom wilt plaatsen, op kantoor of in de bedrijfshal, dat is voor ons geen enkel probleem. Bij Fortune Coffee produceren we koffieautomaten van hoge kwaliteit met verschillende mogelijkheden én met zijpanelen die geheel bedrukt kunnen worden in de stijl die jij wenst. Dus met jouw logo, jouw kleuren, met een pay-off of gewoon een hele mooie foto. Het kan allemaal!

Zelf proberen?

Een kop koffie uit de Passio koffieautomaat is al puur genieten. Maar als je dan weet dat koffie uit zo’n gepersonaliseerde automaat ook nog eens de merkbeleving en klantbeleving versterkt, dan smaakt die koffie nóg beter. Probeer het zelf met onze unieke ontwerpmodule.

Gratis zijplaten in jouw ontwerp

Zolang de voorraad strekt bestel je een unieke Passio koffieautomaat bij jou op kantoor of in de kantine met zijpanelen die gratis in jouw ontwerp worden uitgevoerd. De koffieleverancier bij jou in de buurt kan je adviseren welke Passio het beste past bij jouw wensen. En de smaak koffie die jou en jouw klanten het meest aanspreekt, dat is natuurlijk een kwestie van zelf proeven. Dat kan met een proefplaatsing van een koffieautomaat bij jou op kantoor bijvoorbeeld.