Nieuw: TrendingTea bij Fortune Coffee – thee met impact

Leestijd: 3 minuten en 58 seconden

Wil jij impact maken met een lekker glas thee? Dan kan dat met de lekkerste smaken TrendingTea die je vanaf nu rechtstreeks bij Fortune Coffee bestelt. Losse thee en thee in duurzame piramidezakjes, in verschillende lekkere, pure smaken. Alle thee is Fairtrade en heeft een duurzame en sociale impact. Dat klinkt niet alleen goed, het smaakt ook heerlijk!

Kwaliteitsthee, Fairtrade en uit Sri Lanka

TrendingTea levert kwaliteitsthee met een sociale en duurzame impact. De thee wordt rechtstreeks uit Sri Lanka geïmporteerd en is Fairtrade-gecertificeerd. De theeblaadjes worden daar verwerkt, geblend en ter plaatse verpakt. Dat kan als losse thee zijn of in piramidezakjes, maar in beide gevallen is de thee gemaakt van de mooiste theeblaadjes die zijn geblend met echte, pure ingrediënten. En dat proef je.

In samenwerking met 50/50, Leger des Heils

Door de thee lokaal te verwerken, profiteren de mensen in Sri Lanka er ook direct van. Dat is een deel van de sociale impact die met deze thee gemaakt wordt. Maar TrendingTea doet meer. Ze werken ook samen met 50/50, een onderdeel van het Leger des Heils waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer kunnen werken aan een duurzame plek in de samenleving. Voor TrendingTea doen ze dat door onder andere de thee te verpakken.

Duurzame thee; los en in piramidezakjes

De thee is ook duurzaam. Kies je de losse thee, dan heb je geen onnodig afval. En de piramidetheezakjes mogen bij het GFT-afval doordat die zakjes 100% plasticvrij én composteerbaar zijn. De losse thee is verpakt per 500 gram, in de pakken piramidezakjes zitten 100 stuks. Beide theesoorten kun je bewaren in mooie metalen blikken. Daarin passen ongeveer 30 piramidezakjes of 200 gram losse thee. En speciaal voor deze theeblikken hebben we bij Fortune Coffee een displayplank van bamboe gemaakt waar 6 blikken mooi in 2 rijen op geplaatst kunnen worden. De thee is dan meteen een luxe eyecatcher in de koffiecorner!

Luxe accessoires

Met TrendingTea heb je een heerlijke kwaliteitsthee om te serveren aan jouw klanten of om samen met jouw medewerkers van te genieten. En omdat het oog ook wat wil, hebben we een hele serie van luxe accessoires om erbij te gebruiken. Zoals die bamboe display voor de metalen theeblikken. Maar ook biologisch afbreekbare en afsluitbare theezakjes gemaakt van maïsvezels, een stijlvolle rvs-theefilter met onderzetter en een bijpassende handige maatlepel voor één glas thee.

9 lekkere theesmaken

Hoe mooi een theelijn ook is, de smaak is zeker zo belangrijk. En dat zit bij TrendingTea wel goed. We hebben een paar van de lekkerste theesmaken in ons het assortiment opgenomen:

 • African Rooibos
  Heerlijke kruidige rooibos uit Zuid-Afrika met appel, kaneel- en sinaasappelaroma.
 • English Breakfast
  De bekende zwarte thee met een krachtige smaak, gemaakt van de beste theebladeren.
 • Green Tea Mint & Hibiscus
  Een frisse, lichte groene thee met munt en een subtiele hint van hibiscus.
 • Black Tea Chai
  Warm, kruidig en Oosters; een fijne zwarte thee met gember, kaneel, kardemom, kruidnagel en nootmuskaat.
 • Forest Fruit
  Een zoete, zwarte thee met echte stukjes rozenbottel, aardbei en framboos.
 • Pure Ginger P
  ure stukjes gember om heel gemakkelijk een krachtige gemberthee mee te zetten.
 • Earl Grey
  De klassieke Earl Grey gemaakt van zwarte thee uit Sri Lanka en een natuurlijk bergamot-aroma.
 • Ginger & Lemon
  Fris en kruidig: deze groene thee is een verrassende blend met citroen en gember.
 • Pure Green Tea
  Pure groene thee met alleen de mooiste groenetheebladeren uit Sri Lanka. Alle smaken zijn zowel als losse thee en in piramidezakjes te bestellen.

TrendingTea ook in jullie koffiecorner?

Een lekkere thee met een lekker verhaal, dat zijn deze duurzame en sociaal-verantwoorde theesmaken van TrendingTea. Wil je dat ook in jullie koffiecorner hebben? Dan kan dat, vraag het de regionale koffieadviseur van Fortune Coffee. Vanaf begin september kun je deze thee bij ons bestellen.

Labels: