Complete koffiecorner, met waterautomaat natuurlijk!

Leestijd: 3,5 minuut

Zonder water geen koffie en zonder waterautomaat geen koffiecorner! Wil je een complete koffiecorner waar jouw medewerkers en klanten zich kunnen opladen terwijl ze een nieuw drankje halen? Dan hoort daar ook een waterautomaat bij. En zo’n waterautomaat is nu tijdens onze actie extra aantrekkelijk!

Water drinken op het werk, dat werkt beter

Met water werk je beter. Dat is geen promotieverhaaltje maar een vast feit. Iedereen heeft schoon, fris water nodig om gehydrateerd te blijven. Bedenk maar eens hoe jij je voelt na een drukke dag waarin je jezelf geen tijd hebt gegund om even wat te drinken. Grote kans dat je last hebt van hoofdpijn. Dat komt dan doordat je te weinig hebt gedronken. Dat gebeurt bij veel mensen. Elke dag drinkt maar liefst één op de drie werknemers te weinig. Een tekort dat niet alleen voor hoofdpijn kan zorgen, maar ook voor concentratieverlies en een verlaagde productiviteit door te weinig vocht.

Een waterautomaat op kantoor is een slimme zet

Genoeg water drinken tijdens het werk is dus gezonder én productiever. En als het water voor het grijpen staat, neem je sneller een slok. Daarom is een waterautomaat op kantoor of in het bedrijf een slimme keus. En zet je zo’n waterdispenser naast de koffieautomaat of in de koffiecorner, dan is het helemaal makkelijk om een glas water mee te nemen als er een kop koffie wordt gepakt. Of als een collega voor iedereen een rondje drinken haalt.

Energiebesparende waterautomaten, ook voor heet of bruisend water

Een glas of fles water op het bureau neerzetten zorgt ervoor dat je ongemerkt steeds wat te drinken pakt. Om dus genoeg water op een dag te drinken, helpt het om fris water binnen handbereik te hebben. De waterautomaten in ons assortiment zorgen voor dat frisse water. Je hebt daarbij de keus uit 4 verschillende automaten: allemaal de Bisina Touch maar elk met net wat andere opties. Allemaal hebben ze natuurlijk koud water en water op kamertemperatuur. Wil je ook heet water kunnen kiezen, of bruisend water, of heet water én bruisend water? Dan kan dat ook. Verder is elke waterautomaat uitgerust met een SleepMode™ waardoor ze allemaal energiebesparend zijn.

Meer water, minder plastic

Door de hele dag een glas of fles opnieuw bij te vullen, worden er veel minder plastic flesjes verbruikt. Dat is goed voor het milieu! Omdat wij je graag helpen om ook duurzamer te worden, hebben we een complete lijn herbruikbaar drinkgerei in ons assortiment opgenomen met onder andere mooie waterglazen en theeglazen. Dat is veel beter en duurzamer dan wegwerpbekers, en het drinkt ook nog eens veel fijner!

Tijdelijk € 50,- korting én 5 gratis Doppers op een Bisina waterautomaat

Met zo’n energiebesparende waterautomaat in de koffiecorner ben je dus goed bezig. Het is beter voor de medewerkers én beter voor het milieu. En die Bisina waterautomaat schaf je nu tijdelijk extra voordelig aan: wij geven tijdens de actieperiode € 50,- korting op de aanschaf ervan én je krijgt 5 gratis Doppers erbij. Zodat iedereen op het werk of onderweg lekker water kan drinken zonder onnodig plastic te gebruiken! Alles over deze actie en de actievoorwaarden lees je hier op de website.

Maak jouw koffiecorner af, met een waterautomaat!

Wil jij ook een Bisina waterautomaat om jouw koffiecorner helemaal af te maken? Neem dan contact op met de koffieadviseur bij jou in de buurt. Hij of zij kan je alles over deze actie vertellen en zorgt ervoor dat die waterautomaat snel bij jullie geplaatst wordt. Willen jij en je collega’s allemaal een glas of fles water op het bureau, tijdens de vergadering of onderweg? Wij regelen het graag!