Nationale Koffiedag 2022 – Een dag vol verbindingsmomenten met ontbijtjes, boterkoek én uiteraard koffie

Op 27 september, de vierde dinsdag van september, was het Nationale Koffiedag. Een feestdag die in het teken staat van ontmoeten, verbinden en creëren. Uiteraard onder het genot van heerlijke kop koffie!

Ontmoeten, verbinden en creëren

Met koffie ontmoet je elkaar! Die ontmoeting zorgt ervoor dat je de verbinding aangaat met je collega’s, klanten, leveranciers en andere stakeholders. En uiteindelijk creëer je samen een mooie basis voor diverse samenwerkingen.

Dit was reden genoeg om Nationale Koffiedag in het leven te roepen. Sinds 2016 is het elke vierde dinsdag van september Nationale Koffiedag en doen we graag iets extra’s: lokale evenementen, bijeenkomsten en prijzenfestivals.

De speciale winactie van Nationale Koffiedag

Aan het begin van september ontvingen al onze relaties een leaflet met een unieke wincode. Door de wincode in te vullen maakte je kans op een ontbijt voor het hele bedrijf op Nationale Koffiedag. Maar dat was nog niet alles, één klant maakte zelfs kans op de hoofdprijs. Een upgrade van zijn koffiecorner!

Verbinding tijdens een geheel verzorgd ontbijt

Op Nationale Koffiedag werden de 27 regiowinnaars blij gemaakt met een geheel verzorgd ontbijt. Een fijn moment waar, onder het genot van een heerlijk croissantje, even tijd werd gemaakt voor de ander. 

Hoofdprijs: upgrade van de koffiecorner

Ook bij Compac Services B.V. uit Woerden waren ze aan het genieten van een heerlijk ontbijt. Tot dat er een onderbreking kwam. Nico Both en Ton van der Tang mochten namelijk bekend maken dat zij de winnaar zijn van de hoofdprijs; een upgrade van de koffiecorner.

Het bedrijfsontbijt niet gewonnen? Wel een heerlijke…  

Boterkoek! Alle klanten die hun unieke wincode hadden ingevuld ontvingen op Nationale Koffiedag een heerlijke boterkoek door de brievenbus. Die uiteraard het lekkerste smaakte met een kop koffie of thee.

Op naar nog meer mooie verbindingsmomenten

Elke dag is een mooi moment voor een goede kop koffie. En dat moment maak je wat ons betreft nog mooier als je dit samen doet met een ander. Want koffie verbindt!

Labels: