Designkoffieautomaten voor bonenkoffie, nu met introductiekorting - actie verlopen

Leestijd: 5 minuten

Deze actie is verlopen

Is na de zomervakantie iedereen weer op het werk? Dan is het wel zo fijn om met elkaar een lekkere kop koffie te drinken. En natuurlijk het liefst uit een mooie koffieautomaat die goed staat in de kantine of koffiecorner. Dit kan perfect met onze twee nieuwste koffieautomaten, de Passio Legato Medium en de Passio Legato Compact. Wij hebben hebben nu bij Fortune Coffee een aantrekkelijke actie. Je krijgt namelijk een introductiekorting van maar liefst € 250,- als je een van onze nieuwe koffieautomaten aanschaft, dat wil je toch niet mislopen?

Eyecatchers in de koffiecorner

De Passio Legato’s zijn echte eyecatchers in de koffiecorner of kantine. Deze koffieautomaten vallen op door hun moderne en unieke design met fijne, ronde vormen. Het past daardoor bij elke koffiecorner. En wil je een exclusieve gepersonaliseerde koffieautomaat? Dan kun je deze automaten ook nog met zijpanelen in eigen design laten uitvoeren. Dat kan in een kleur naar keuze die bijvoorbeeld past bij jullie huisstijl, met jullie bedrijfslogo op de zijkant van de koffieautomaat of met een afbeelding of quote naar wens. Of kies een van de twee standaard zijpanelen, in een natuurlijke houtlook of een robuuste cementlook.

Bonenkoffie gezet met Zwitserse precisie

Behalve dat onze nieuwe koffieautomaten heel mooi zijn, zorgen ze ook voor heerlijke bonenkoffie. Allebei hebben ze maar liefst 28 opties om koffierecepten vooraf in te stellen. Van een gewone kop koffie of lekkere cappuccino tot een latte macchiato, een Wiener melange, een café au lait en nog veel meer. Iedereen kan uit een Passio Legato koffieautomaat een heerlijke bonenkoffie naar wens pakken. En kies je voor de Passio Legato Medium? Dan heb je een designkoffieautomaat die met Zwitserse precisie de koffie zet. In deze automaat zit namelijk de Braumann Brewer. Bij deze brewer worden de gemalen koffiebonen gemengd met het hete water van exact de juiste temperatuur, onder precies de juiste druk en in de perfecte hoeveelheid. Deze brewer van Zwitserse makelij is bijzonder robuust en zorgt ervoor dat je jarenlang van heerlijke kopjes koffie kunt genieten.

Koffieautomaten in twee maten: Medium en Compact

Het verschil tussen de twee Passio Legato koffieautomaten is allereerst het formaat. De Compact is, zoals de naam al aangeeft, kleiner. Deze koffieautomaat past dan ook heel goed in kleinere koffiecorners of in kantines waar wat minder ruimte voor de automaat is. De vormgeving is net zo strak als van de Legato Medium, de bonenkoffie is zeker net zo lekker en het aantal soorten koffie waar je uit kunt kiezen, is ook gelijk. Wat wel een verschil is, is dat de Compact een kleinere afvalbak heeft. De kleinere variant is daardoor heel geschikt voor locaties waar minder mensen koffie drinken.

Geen geknoei bij het koffiezetten

Wat de twee koffieautomaten gemeen hebben, is de gebruiksvriendelijkheid. Allebei werken ze met een handig touchscreen waardoor het heel eenvoudig is om jouw favoriete bonenkoffie te pakken. Ook hebben ze allebei een dubbele uitgifte, je kunt dus twee koppen koffie tegelijk zetten. En wat superhandig is, is de ingebouwde bekersensor in beide koffieautomaten. De sensor signaleert of er wel of geen beker op de juiste plek onder de uitgifte staat. Dankzij deze functionaliteit, en doordat de bekertray verstelbaar is, is ongewenst geknoei met koffie in de automaat verleden tijd. En ook al verschillen de afmetingen, beide koffieautomaten hebben hetzelfde strakke design met ronde vormen.

Extra opties bij de koffieautomaten

Wil je nog meer uit jouw koffieautomaat halen? Dan kan dat met deze Passio Legato’s. Ze zijn namelijk allebei uit te breiden met een dubbele molen. Daarmee kun je bijvoorbeeld koffie zetten van twee verschillende koffiebonen. Of een molen speciaal voor espressodrinkers instellen. Ook kun je een versemelkmodule ernaast plaatsen zodat de liefhebbers van cappuccino en latte macchiato hun koffie met verse melk kunnen laten bereiden. En zet je naast deze designkoffieautomaat een koppenwarmer, dan heeft iedereen altijd lekkere koffie in een kopje dat al voorverwarmd is. Dat is niet alleen extra lekker, de koffie koelt ook minder snel af.

Duurzaam

Zoals je mag verwachten van een nieuwe koffieautomaat in deze tijd, zijn ook beide Passio Legato’s heel duurzaam. Allebei hebben ze het energielabel A++. En de mooie designdeur is zowel bij de Medium als bij de Compact geheel gemaakt van gerecycled kunststof. Bovendien worden alle Passio koffieautomaten bij ons geassembleerd op zonne-energie. En worden ze op een gegeven moment afgeschreven? Dan zorgen wij ervoor dat ze grotendeels gerecycled worden. Maar, dat duurt natuurlijk nog heel lang!

De nieuwe Passio Legato’s; tijdelijk met € 250,- korting

Zowel de Passio Legato Compact als de Medium zijn de twee nieuwste bonenkoffieautomaten in ons assortiment. Genoeg reden dus om deze twee mooie designautomaten extra onder de aandacht te brengen. Daarom krijg je nu een fijne introductiekorting van € 250,- bij aanschaf van een Passio Legato Compact of Passio Legato Medium. Deze actie loopt tot begin januari 2024. Wil jij ook genieten van een heerlijke bonenkoffie uit een prachtige en duurzame designkoffieautomaat? Neem dan nu contact op met de Fortune koffieadviseur bij jou in de regio. Hij/zij vertelt je er graag meer over.