Ruil & Recycle korting!
Ruil & Recycle korting!

Ruil nu je oude koffieautomaat in voor een nieuw exemplaar en ontvang maar liefst tot € 300,- korting.

 

Bekijk de actie

Passio Legato Medium

De Passio Legato Medium is een strak vormgegeven koffieautomaat voor bonenkoffie. Door de fijne ronde vormen is het dé eyecatcher voor elke koffiecorner.

Lees meer

 • Solide Braumann Brewer
 • Gebruiksvriendelijke koffieautomaat
 • Energielabel A++
Vanaf € 71,- p.m.*

Prijs: € 4.260,-
(ex. BTW)

* Meer weten over onze prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

Strak design

De Passio Legato Medium is een strak vormgegeven koffieautomaat. Het strakke design met fijne ronde vormen past in iedere koffiecorner. Daarbij zijn de zijpanelen van deze koffieautomaat geheel naar eigen smaak te personaliseren. Zo wordt deze koffieautomaat een ware eyecatcher bij jou op werk.

De binnenkant van de automaat is voorzien van een Braumann Brewer. Deze Zwitserse zetgroep heeft een fabrieksgarantie van vier jaar*. De Braumann brewer is het hart van de Passio Legato. Daar komt de versgemalen koffie in aanraking met heet water in de perfecte hoeveelheid, met de juiste druk en temperatuur. 

Kenmerken
Door middel van het touchscreen zijn er 28 mogelijkheden voor vooringestelde koffierecepten. Zo heeft iedereen snel en eenvoudig zijn favoriete koffie. Je kunt namelijk onder andere kiezen uit:

 • Koffie
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Café au lait
 • Latte macchiato
 • Wiener melange
 • Espresso choc
 • Chocolademelk
 • Creamy choc
 • Heet water voor thee of soep
 • En nog veel meer

Naast een dubbele uitgifte, waarmee je twee kopjes koffie tegelijk kunt zetten heeft deze automaat een aparte heetwateruitgifte. De bekertray is makkelijk verstelbaar, wat knoeien voorkomt. De ingebouwde bekersensor biedt veiligheid. Deze zorgt ervoor dat er geen warme drank uit de automaat komt als er geen beker op de juiste plek staat. De koffieautomaat is eenvoudig te reinigen door middel van het volautomatische reinigingsprogramma.

Duurzaamheid
Deze koffieautomaat is zuinig met het energiegebruik en valt binnen de A++ categorie. De designdeur van de automaat is volledig uit gerecycled kunststof.

Complete koffiecorner
De Passio Legato is uit te breiden met een dubbele molen. Hiermee kun je koffiedrinkers twee verschillende boonsoorten aanbieden of een molen speciaal instellen voor espressodrinkers. Een verse melkmodule geeft cappuccino- en latte macchiatodrinkers hun favoriete koffie met verse melk. Voor servies is een koppenwarmer ideaal, zo schenk je koffie uit warme kopjes en koelt de koffie minder snel af. 

Nog meer gemak in de koffiecorner
Het is mogelijk om de lekbak van de koffieautomaat te voorzien van een afvoerwater doorvoer. Hierdoor voorkom je een overvolle lekbak. Ook kunnen we een afval doorvoer maken voor koffiedik. Zo raakt de afvalbak in de automaat minder snel vol en kunnen de collega’s van koffie blijven genieten. Deze automaat kunnen we voorzien van vier containers. Zo kun je naast de koffiebonen, melkpoeder en cacao ook suiker of (instant) decafeïne koffie kunnen aanbieden aan collega’s.  

Personaliseer je Passio
Kies samen met je Fortune koffieadviseur de zijpanelen die het beste bij jullie koffiecorner passen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies een kleur, of gebruik je eigen huisstijl. Zo maak je jouw koffieautomaat uniek! De Passio Legato is leverbaar in de onderstaande uitvoeringen. 

 • Rustico
 • Cemento
 • Eigen design 

Waterfilter
Wij adviseren om altijd gebruik te maken van een BRITA waterfilter bij de koffieautomaat. Hiermee wordt jouw koffiemachine optimaal beschermt tegen kalkaanslag en blijft de smaak van je koffie constant goed. Lees hier alles over de waterfilter.

*om aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie op de zetgroep moet de koffieautomaat goed zijn onderhouden volgens ons onderhoudsprogramma. Jouw lokale koffie-adviseur vertelt je hier graag meer over.

Onderhoudsvideo's
Het onderhoud van de Passio Legato is vergelijkbaar aan het onderhoud van de Cadenza. Je kunt de onderhoudsvideo's hier bekijken.

Dagelijks onderhoud: https://youtu.be/bLhaEw01opQ  
Wekelijks onderhoud: https://youtu.be/Ry4SNoeoTR0 

 

Kenmerken Passio Legato Medium

Type automaat Bonen
Aantal drankopties 28
Aantal keuzeknoppen 8
Uitgiftetijd per kopje ca. 25 seconden
Uitgifte hoogte 19 cm
Capaciteit per uur ca. 120 kopjes
Capaciteit afvalbak 130 kopjes
Container indeling 3 containers
Kanfunctie Ja
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Ja
Vaste wateraansluiting Ja
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Muntmechanisme (optie) Ja
Contactloos betalen (optie) Ja
Koud water unit (optie) Ja
Afmetingen (h x b x d) 771 x 320 x 580 mm
Gewicht ca. 42 kg
Aansluitwaarde 230V / 3000W
Energielabel A++
Artikelnummer 2314307010

Mogelijk interessant voor jou