De beste koffieautomaten voor elk bedrijf, bij Fortune Coffee

Leestijd: 6 minuten

’s Ochtends op het werk moet er koffie zijn. Als allereerste. Wij begrijpen dat en zeggen dan ook niet voor niets ‘Eerst Koffie!’. Daar zorgen we ook voor, met topkwaliteit in koffieautomaten en altijd snelle, persoonlijke service. En natuurlijk 60 maanden gratis onderhoud, omdat we er het liefst voor zorgen dat die automaten het gewoon goed blijven doen. De beste koffieautomaten voor elk bedrijf, daar zorgen we bij Fortune Coffee voor!

Betrouwbare koffieautomaten met 60 maanden gratis service en onderhoud

Over sommige dingen op het werk moet je niet hoeven nadenken. Zoals de koffie, die moet er gewoon zijn. Dat betekent dat niet alleen de voorraad koffie op peil moet zijn, ook de koffieautomaat moet betrouwbaar zijn. Een betrouwbare koffieautomaat is van hoge kwaliteit en wordt goed onderhouden. Dat regelen wij, met ons ruime assortiment koffieautomaten voor de meest verschillende bedrijven. Maar ook met 60 maanden lang gratis service en onderhoud, bij afname van onze ingrediënten. Zodat de automaten het ook goed blijven doen. En is er toch eens een storing? Dan staat jouw regionale koffieadviseur heel snel op de stoep. Om de automaat zelf te repareren of, als dat niet meteen lukt, tijdelijk een ander als vervanging te regelen. Maar dat komt gelukkig bijna nooit voor omdat we deze kwalitatieve automaten in goede conditie houden. Daar wordt immers iedereen blijer van!

Bonenkoffie of instant koffie; wat past bij jouw bedrijf?

Behalve dat de koffieautomaat heel goed moet zijn, moet die ook passen bij jouw bedrijf. Of bij de afdeling waar die staat. Neem je een bonenkoffieautomaat, dan is dat heel lekkere koffie waar je rustig van wilt genieten. Dat moet ook wel, want het duurt even voordat die koffie gezet is. Per kopje kan het zomaar 25 tot 30 seconden duren. Dat is prima als je voor een klant een kopje koffie pakt, of als het voor een kleinere afdeling is waar iedereen op verschillende momenten koffie haalt. Maar moet je ineens voor 50 man tegelijk koffie zetten in een koffiepauze van een kwartier? Dan duurt dat veel te lang en is een instant koffieautomaat veel meer geschikt. Daarmee kun je tot wel 12 kopjes koffie in een minuut zetten. De beste koffieautomaat voor jouw bedrijf, hangt dus ook af van wat voor soort bedrijf je hebt.

Het onderhoud, stap-voor-stap uitgelegd

Welke koffieautomaat je ook hebt, goed en regelmatig onderhoud is essentieel. Zonder dat kan uiteindelijk elke automaat een keertje vastlopen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat de automaat frequent door onze adviseurs wordt onderhouden. Maar ook geven we duidelijke instructies hoe je het zelf kunt doen. Want sommige automaten vereisen dagelijks onderhoud. Dat is niet heel ingewikkeld maar als je dat voor het eerst doet, kan het even lastig zijn. Onze adviseurs leggen het je daarom altijd stap-voor-stap uit.

Materialen van hoge kwaliteit

Hoe goed je de automaat ook onderhoudt, de kwaliteit van de koffieautomaat zelf moet natuurlijk ook goed zijn. En daar zorgen wij voor. Met een zorgvuldige selectie waarbij we hoge eisen stellen aan het materiaal en de werking ervan. Zo zit in de Passio Legato Medium de solide Braumann Brewer. Die brewer is van Zwitserse makelij en zorgt ervoor dat de versgemalen koffiebonen onder exact de juiste druk en in de perfecte hoeveelheid worden gemengd met water van precies de juiste temperatuur. Net zoals je altijd kunt vertrouwen op een Zwitsers uurwerk, zo zorgt deze brewer ook altijd voor een kopje bonenkoffie zoals jij die hebben wilt.

Strak design

De kwaliteit vind je overigens niet alleen terug in het binnenwerk van de koffiemachines. Dat is weliswaar essentieel, maar het oog wil ook wat. Daarom letten we ook altijd goed op het design. De koffieautomaat moet bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen zijn en er strak en mooi uitzien in een formaat dat past bij jullie koffiecorner. Vandaar dat we heel verschillende automaten hebben, van compact tot groot. En de Passio koffieautomaten kunnen ook nog eens met zijpanelen naar wens worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld in de kleuren van jullie huisstijl, maar een afbeelding of quote naar keuze kan ook. Maatwerk dus en stijl, ook daarin zorgen we voor maximale kwaliteit.

Duurzame, energiezuinige koffieautomaten

Bij alles wat we doen, letten we op duurzaamheid. Net als veel van onze klanten overigens. De koffieautomaten moeten daarom ook energiezuinig zijn. Heel energiezuinig zelfs als het even kan. En dat kan, met een ruime selectie van A+ en A++ koffieautomaten. En steeds meer machines hebben ook een eco-mode waardoor die automatisch op een energiebespaarmodus gaat. De hele dag door de lekkerste koffie kunnen drinken zonder bang te zijn voor een torenhoge energierekening? Met deze koffieautomaten kan dat!

Recycling

Aan alle goede dingen komt een eind, zelfs aan koffieautomaten met de kwaliteit die wij leveren. Het duurt wel een paar jaar, maar als de automaat dan echt op is, dan kun je hem laten recyclen. De automaat wordt helemaal uit elkaar gehaald en maar liefst 65% ervan wordt opnieuw gebruikt. Bijvoorbeeld voor de productie van PLAYMOBIL-poppetjes. Dat scheelt weer nieuwe grondstoffen en het recyclingswerk wordt uitgevoerd door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt. Win-win voor iedereen dus!

Topkwaliteit in koffieautomaten, nu tijdelijk extra voordelig

Let op: deze actie is verlopen
Alle volautomatische koffieautomaten zijn nu tijdelijk extra voordelig. Bestel je tijdens de actieperiode een nieuwe koffieautomaat bij ons, dan krijg je daarop € 300,- korting. Dezelfde topkwaliteit dus, maar dan een flink stuk voordeliger! Verder ontvang je persoonlijke service, altijd een snelle levering, 60 maanden gratis service en onderhoud en sluit je geen contract af.

Vind ook de beste koffieautomaat voor jouw bedrijf, met Fortune Coffee

Ben jij benieuwd welke koffieautomaat het beste is voor jouw bedrijf of jouw organisatie? Vraag het jouw regionale Fortune koffieadviseur. Hij of zij vertelt je er alles over en kan een gratis proefplaatsing voor je regelen zodat je de koffie én een koffieautomaat van topkwaliteit zelf kunt uitproberen.