Vriesdroog/Instant koffieautomaten

Instant koffieautomaat; supersnel lekkere koffie

Vriesdroogkoffie of instantkoffie is gebruiksvriendelijk, snel gezet en heeft een goede smaak. Een ideale koffieautomaat dus voor bedrijven en sportkantines waar in no-time grote groepen mensen echt lekkere koffie willen drinken. Een kopje koffie is namelijk in al 8 seconden gezet.

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen 

Ontdek de Voordelen van Fortune Coffee

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Wat is instant koffie?

Instant koffie is vergelijkbaar met oploskoffie, maar smaakt veel beter. Het wordt gemaakt van fijne korrels die door een speciale bereiding de goede smaak en het fijne aroma houden. Een andere benaming voor deze koffie is natuurlijk vriesdroog. De naam vriesdroog zegt al iets over de manier waarop deze koffie gemaakt wordt. Koffiebonen worden namelijk gemalen en er wordt koffie van gezet. Deze koffie wordt direct ingevroren. De bevroren koffie wordt vervolgens tot fijne korrels vermalen waarna ze een klein beetje verwarmd worden in een vacuümruimte. Door dit proces worden de geur en smaak behouden in de sterk geconcentreerde vriesdroogkorrels. Als hier vervolgens koffie van gezet wordt, komt de heerlijke koffiegeur en koffiesmaak weer vrij. Natuurlijk kun je bij Fortune Coffee de lekkerste vriesdroog koffie kopen

Het voordeel van instant koffiemachines

Een instant koffieautomaat is een volautomatische koffiemachine die instant koffie levert terwijl er haast geen afval wordt geproduceerd. Dit komt omdat de vriesdroogkorrels samen met water in jouw koffiekopje komen. De korrels lossen namelijk op zodra ze in contact komen met water. Doordat er weinig afval is, is er ook heel weinig onderhoud aan de automaat nodig. Wel zo praktisch als je weet dat veel mensen elke dag weer rekenen op die lekkere koffie.

Door de speciale bereiding blijft vriesdroog de goede smaak en het fijne aroma behouden. Natuurlijk hebben we daar verschillende melanges van. Zo is er zelfs een die ruikt en smaakt als bonenkoffie. Daarnaast is vriesdroog of instant niet zo zwaar als bonenkoffie, waardoor het de hele dag door gedronken kan worden. Wil je niet alleen koffie, maar ook cappuccino, latte macchiato, chocomelk of andere variaties kunnen drinken? Dat is met een vriesdroog koffiemachine ook mogelijk.

Instant koffiemachine met heel veel opties

In ons assortiment koffieautomaten voor vriesdroogkoffie of instantkoffie hebben we een grote variëteit; zo zijn er vriesdroog koffiemachines waar ook een kan onder geplaatst kan worden, die met een touchscreen bediend worden, waarbij de sterkte van de koffie instelbaar is, die een ingebouwde watertank hebben en veel meer. En natuurlijk ook koffieautomaten die gewoon heel simpel te bedienen zijn. Alles is mogelijk dus. 

Naast koffiemachines voor vriesdroog, hebben wij ook bonen koffieautomaten, freshbrew koffieautomaten en capsuleautomaten in ons assortiment.

Ook een koffieautomaat voor instant koffie?

Wil jij ook zo’n snelle, volautomatische koffiemachine voor op kantoor of in de kantine? Je kunt zo een automaat kopen, huren, leasen of inruilen! Neem contact op met de Fortune koffieadviseurs bij de klantenservice en zij helpen je graag verder. Hij/zij kan je adviseren welke koffiemachine voor jullie het meest geschikt is en laat je natuurlijk graag meteen zelf deze koffie vriesdroog proeven.