Nieuw: een opgeruimde koffiecorner in de stijl van jouw bedrijf!

Een opgeruimde koffiecorner is natuurlijk veel representatiever en nodigt uit om echt te genieten van een lekker kopje koffie. Maar hoe leuk is het als het ook een koffiecorner in de stijl van jouw bedrijf is? En dat kan nu ook; met de accessoirekastjes van Fortune die je helemaal naar wens laat stylen.

Beleving

Bij Fortune Coffee leveren we natuurlijk echt lekkere koffie en uitstekende koffieautomaten. Maar wij weten ook heel goed dat smaak niet alleen bepaald wordt door de kwaliteit van de koffiebonen, het water en de automaat, maar ook door een stukje beleving. Zo smaakt koffie uit een mooi kopje beter dan uit een plastic bekertje. En is een gestylde koffiecorner een prettigere plek dan een doornsnee achteraf plekje op kantoor waar toevallig de koffieautomaat staat.

Als een hippe koffiebar

Steeds vaker zien we ook dat klanten van hun koffiecorner een heuse beleving maken. Alsof je in een hippe koffiebar zit waar je echt de tijd wilt nemen om te genieten. Van de omgeving en van de koffie. Wij houden daarvan. Want wie de tijd neemt voor een goede kop koffie, heeft ook de tijd voor goede gesprekken. Een ideale combinatie dus om nieuwe samenwerkingen aan te gaan!

Omdat koffie verbindt…

Koffie verbindt dus, en dat maken wij graag mogelijk. Met uitstekende koffie, prima koffieautomaten en allerlei mogelijkheden om van de koffiecorner een heel aangename plek te maken. Zo kan de koffieautomaat helemaal in stijl gemaakt worden met gepersonaliseerde zijplaten en zijn er handige onderkasten om alles in op te ruimen. Maar ook hebben we nu verschillende accessoirekastjes die je in stijl kunt laten afwerken!

Handige accesoirekastjes naar wens gestyled

Deze kastjes zijn handige plekken om bijvoorbeeld de suiker- en melkstaafjes op te bergen en het servies een plek te geven waar het makkelijk opgeruimd wordt maar ook netjes klaarstaat voor de volgende kop koffie. Hiervoor is een accessoirekastje met 4 transparante opbergbakjes en ruimte voor servies. Maar ook een accessoirekastje inclusief een bekerdispenser. Van beide kastjes kunnen de zijplaten uitgevoerd worden naar jullie wens. Dus met jullie huisstijlkleuren, het bedrijfslogo, een leuke tekst of in dezelfde uitvoering als de Passio koffieautomaat!

Stijlvolle opruimers

Wil je meer handige of stijlvolle opruimers? Dan hebben we nog het vierkante metalen dispenserblik voor bijvoorbeeld suikerstaafjes. Of de bamboe dispenser met 4 vakjes die het altijd goed doet op een vergadertafel maar net zo praktisch is in de koffiecorner!

De plek om jouw klanten te ontvangen

Met de recente verkiezing ‘Koffiecorner van het Jaar’ bleek maar weer hoe prettig een mooie en opgeruimde koffiecorner is. Voor de medewerkers natuurlijk, maar net zo goed voor de klanten van het bedrijf! Zeker als de koffiecorner op een plek is waar ook klanten komen, is het een visitekaartje voor jouw organisatie. Eentje waar jouw klanten maar wat graag door jou ontvangen willen worden!

Inspiratie nodig voor jullie koffiecorner op de zaak?

Laat je eens inspireren door dit filmpje van de winnaars van de Koffiecorner van het Jaar 2019. En wil je ook zo’n mooie koffiecorner die past bij jouw bedrijf? Vraag de koffieleverancier bij jou in de buurt dan om advies. Hij weet precies welke mogelijkheden er zijn met de verschillende meubelstukken en accessoires in ons assortiment en zal je hier graag in adviseren.

Labels: