Fortune Coffee is Founding Partner van Ride to Remember!

Leestijd: 5 minuten

Ride to Remember is een fietsevenement dat mensen samenbrengt voor het goede doel. Fortune Coffee is trotse Founding Partner van dit evenement. Dit houdt in dat we het evenement al steunen vanaf dag één. Een van onze kernwaarden is groeien door te geven. Via koffie willen we mensen met elkaar verbinden en organisaties helpen groeien. Dit is de reden dat we via sponsoring dit mooie evenement ondersteunen.

Wat is Ride to Remember?

Samen rijden tegen dementie! Dat is het uitgangspunt van Ride to Remember. Tijdens dit fietsevenement op 17 juni bij GOUDasfalt Gouda (Gouderaksedijk 32, 2808 NG) worden mensen samengebracht voor het goede doel. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, jij kan deelnemen en een positieve impact maken. De opbrengsten van dit fietsevenement gaan rechtstreeks naar Stichting Alzheimer Nederland. Er worden ook zo weinig mogelijk kosten gemaakt, zodat er zo veel mogelijk geld naar Stichting Alzheimer Nederland kan gaan. Dit is veelal mogelijk door sponsoring, zo ook door de sponsoring van Fortune Coffee.

Ben je zelf geen fietser maar zou je het wel leuk vinden om aanwezig te zijn bij dit evenement? Dan kun je komen kijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie van Fortune Coffee. Wij staan namelijk de hele dag op het terrein met onze koffietrailer.

Hoe kan ik meefietsen met Ride to Remember?

Ben jij enthousiast geworden over dit fietsevenement? Dan kun je zelf ook meedoen! Dit doe je door een ticket te kopen via de site van Ride to Remember. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Stichting Alzheimer Nederland. Zodra je een ticket hebt krijg je ook een eigen sponsorpagina. Hiermee kun je nog meer geld ophalen voor het goede doel. Zo kun je bijvoorbeeld dierbaren vragen om jou te sponsoren.

Je hebt de keuze uit drie routes, namelijk 70 km, 100 km of 140 km. Deze prachtige routes rijden door het Groene hart. Als je klaar bent met fietsen kun je nog gezellig nagenieten op het festivalterrein op GOUDasfalt, met onder andere een kop koffie van Fortune uit de koffietrailer.

Team Fortune Coffee

Het doel van het evenement is natuurlijk geld ophalen voor Stichting Alzheimer Nederland. Wil je zelf niet meefietsen maar toch een bijdrage leveren? Dan zou je ons Fortune team kunnen sponsoren. Je kunt zelf het bedrag kiezen, alle beetjes helpen! Team Fortune Coffee bestaat onder andere uit onze toppers van het schaatsteam ‘Team Fortune Coffee’. Verder zal het team nog uitbreiden met medewerkers van Fortune Coffee zelf.

Het schaatsteam Team Fortune Coffee is een damespeloton team marathonschaatsen. Fortune Coffee sponsort dit schaatsteam. De doelstelling van dit schaatsteam is om jonge meiden de kans te geven om door te groeien naar de topdivisie. Ook dit draagt bij aan onze kernwaarde ‘Groeien door te geven’.

Wat is Stichting Alzheimer Nederland?

Het evenement draait natuurlijk om het goede doel ‘Stichting Alzheimer Nederland’. Dementie is de snelst groeiende doodsoorzaak in Nederland. De kans dat je dementie krijgt is 1 op 5. Bij dementie gaan de zenuwcellen of de verbinding tussen de cellen kapot.

De hersenen kunnen informatie niet meer goed verwerken. Dementie is de verzamelnaam van vijf hersenziektes, waarvan Alzheimer de meest voorkomende vorm van dementie is. Dementie start met geheugenproblemen, wat uit kan lopen tot problemen met denken, taal, dagelijkse handelingen en verandering in karakter en gedrag 

Stichting Alzheimer Nederland zet zich in voor de strijd tegen dementie. Ze werken samen met duizenden vrijwilligers, onderzoekers, donateurs, mantelzorgers en collectanten aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie. Dit doet ze door middel van vijf speerpunten, dit zijn onderzoek, ondersteuning, belangenbehartiging, dementievriendelijke samenleving en voorlichting en informatie.

Ride to Remember probeert mee te werken aan een deel van de oplossing. Door mee te fietsen of te sponsoren doe jij dit ook! Zien we jou 17 juni?

Ben je benieuwd naar Fortune Coffee?

Met koffie starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons, ook op evenementen zoals Ride to Remember. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk koffie is, leveren wij goede en duurzame koffie uit automaten die passen bij jouw bedrijf. Door onze koffieleverancier bij jou in de buurt kunnen wij een uitstekende service leveren, waardoor je nooit zonder koffie zit. Heb je interesse in heerlijke koffie voor op je werk? Neem dan contact op met een koffieleverancier bij jou in de buurt.

Naast Ride to Remember en het schaatsteam, sponsoren wij nog meer projecten. Je leest hier alles over de sponsoring van Fortune Coffee.

Labels: