Gemak in service en koffieautomaten, dat vinden ze bij Vloooer belangrijk

Leestijd: 3,5 minuten

Vloooer, met drie o’s inderdaad, houdt van gemak maar wil wel dat het goed is. En dus klopten ze in 2010 bij Fortune Coffee aan. Sindsdien levert Fortune alle koffie en verzorgt de koffieautomaten voor alle filialen van Vloooer. Allemaal via de Fortune-ondernemer, want het persoonlijke contact vinden ze daar minstens zo belangrijk.

“Huis-, tuin- en keuken bonenmalertje”

John van der Haar van Vloooer uit Wijk bij Duurstede kende Ton van Amerongen al van jaren daarvoor. Toen hij in 2010 bij Vloooer begon wist hij dat Ton inmiddels bij Fortune Coffee werkte. En toen ook bleek dat de koffie op zijn nieuwe werkplek werd gezet met een “huis-, tuin- en keuken bonenmalertje” was de keus snel gemaakt. Ton van Fortune werd ingeschakeld om orde op zaken te stellen.

Koffieautomaat waarvoor geen cursus nodig is

“Kort nadat ik bij Vloooer in Amsterdam was gaan werken, openden we het nieuwe filiaal in Houten. Op elk filiaal stond een man en dus konden we niet veel tijd kwijt zijn aan het zetten van koffie. Eigenlijk wilden we gewoon een koffieautomaat die je kunt bedienen zonder er een cursus voor te moeten volgen. We zeggen tegen de klanten namelijk dat ze zelf de koffie mogen pakken, dan moet het simpel zijn. En dat is het!”

Duurzame koffieautomaten; al acht jaar in bedrijf

Bij Vloooer installeerde Ton twee vriesdroog-koffieautomaten. Het vele schoonmaken van het bonenmalertje was dus verleden tijd terwijl de koffie minstens zo lekker bleef. “Wij vinden zelf de koffie erg goed maar veel belangrijker is natuurlijk wat de klanten ervan vinden. En zij zijn erg enthousiast. Ook werkt de automaat goed en gemakkelijk, dat is heel belangrijk.” Bovendien blijken de koffieautomaten zelfs bij het intensieve gebruik bijzonder duurzaam; acht jaar later staan in de twee filialen nog steeds dezelfde koffieautomaten als bij de start.

Volop keuzemogelijkheden in koffie

Het derde filiaal van Vloooer in Wijk bij Duurstede is in een pand dat ook wordt gebruikt door andere interieurzaken. Samen bieden ze de koffie aan de klanten aan. Om Fortune te promoten hebben ze een Passio koffieautomaat neergezet met het logo van Fortune Coffee. Ook daar pakken de klanten zelf hun koffie en hebben ze volop keuzemogelijkheden tussen de koffiesoorten, sterktes en hoeveelheid melk of suiker.

Een contactpersoon

Vloooer is heel tevreden met de service van hun Fortune-ondernemer Ton van Amerongen. “Ik ken hem al heel lang en we kunnen het goed met elkaar vinden. Zakelijk werkt het ook heel fijn en het is prettig om een contactpersoon te hebben. Ton regelt de voorraden, de service en het onderhoud. Dat gaat heel erg goed.”

10-jarig jubileum

Vloooer is dus al ruim 8 jaar klant bij Fortune maar Ton is al bijna 10 jaar Fortune-ondernemer. Binnenkort viert hij dan ook een jubileum met al zijn klanten. John: “We zijn heel erg tevreden met de koffie, de automaten en de service. En dat het al zo lang goed gaat met Ton bij Fortune, dat vind ik echt heel leuk.”

Nieuwsgierig welke Fortune-ondernemer in de buurt van jouw bedrijf zit?

Wie ook gemak met kwaliteit en persoonlijke service wil combineren, die is voor de koffie dus bij Fortune Coffee aan het goede adres. Voor elke regio is er een eigen Fortune-ondernemer, dus er is er ook een dichtbij jouw bedrijf. Wil je daar eens mee kennismaken? Kijk dan hier welke ondernemer zich het dichtst bij jou bevindt.

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Mensen welkom heten? Dat doen ze bij Olympia Uitzendbureau met Fortune Coffee!

Van Waay Interieurs koos de luxe bonenkoffie van Fortune Coffee

Labels: