Lekkere koffie bij lekker gebak, dat spreekt voor zich!

Leestijd: 2 minuten

Bij een lekker gebakje, smakelijke taartpunt of een fijne bonbon hoort natuurlijk een heerlijk kopje koffie. En precies dat dacht ook Michael de Vries van Banketbakkerij Landsaat uit de Zaanstreek. Nam hij vorig jaar september de drie zaken over, is hij nu druk bezig om zijn eigen stempel erop te drukken. En daar hoort natuurlijk ook de koffie bij!

Koffie van Fortune in de tea room

Banketbakkerij Landsaat is in de Zaanstreek toch wel een begrip. Al meer dan 100 jaar leveren ze alle banket dat je maar kunt wensen; zoet, hartig, chocolade, gebak, cake…. Met twee vestigingen in Zaandam en een in Wormerveer voorzien ze de Zaankanters van het nodige lekkers. Bij de mensen thuis maar ook in de zaak. Want elke banketbakkerij heeft een eigen tea room. En daar wordt natuurlijk niet alleen van al het lekkers uit eigen bakkerij genoten, maar ook van een fijne kop koffie of thee!

Nieuw logo, nieuwe verpakkingen en nieuwe koffie

Sinds Michael aan het roer van de banketbakkerijen staat, verandert er veel in rap tempo. Een nieuw logo, ander verpakkingsmateriaal en nieuwe bedrijfskleding. En dus ook de koffie. Eenmaal als ondernemer aan de slag gegaan, kwam hij via LinkedIn in contact met zijn oud-collega Henk Meetsma die nu als koffieleverancier van Fortune Coffee in de regio Zaanstreek-Waterland werkt. Een smaakvolle samenwerking ontstaat daaruit; Henk verrast zo nu en dan een ondernemer met een lekkere taart van Landsaat bij aanschaf van een koffieautomaat en Michael serveert zijn klanten nu eerlijke, heerlijke Fortune koffie bij zijn gebak!

Koffie voor iedereen

Voor de koffie heeft Michael gekozen voor de Pallisa koffiebonen en de Kalimi bonen uit Oeganda. Er is dus keus voor iedereen. De keuze voor deze bonen ging in overleg met Henk waarbij Michael natuurlijk eerst zelf de koffie proefde. ‘De koffie bevalt heel goed. De koffieboon is mooi droog en de smaak is heel goed.’

Ook lekkere koffie serveren aan jouw klanten?

Wie ook graag eens zelf de koffie wil proeven of een goede kwaliteit koffie wil serveren aan zijn klanten, die hoeft dat maar te vragen aan de koffieleverancier in de buurt. Met ons ruime assortiment van kwalitatieve koffie is er altijd een smaak die jou en jouw klanten bevalt. Benieuwd? Proef het zelf!

Labels: