Regio Rijnland - Regio Zoetermeer
Laurens Kaashoek

Laurens Kaashoek Ondernemer
Stuur een email
06 - 53 67 05 81


Contact

Regio Rijnland - Regio Zoetermeer
Schotlandlaan 24
2391 PP Hazerswoude-Dorp

kantoor.rijnland@fortune.nl
0172 - 404 207

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“In de regio Rijnland-Zoetermeer regelt ons team het voor jou altijd goed. Met elkaar zorgen we ervoor dat we snel reageren en transparant zijn in alles wat we doen. Wij doen dit al sinds 2005 en elke dag geeft de afwisseling en het klantcontact ons zoveel energie dat wij steeds weer een topservice leveren.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Snelle en uitstekende service.
  • Transparante communicatie.
  • Mijn koffie? Het liefst gewoon zwart.
Medewerkers Regio Rijnland - Regio Zoetermeer


Mirella Schaperkotter van Glass Inside Westland
”Laurens Kaashoek komt met een eerlijk en rustig verhaal Fortune Coffee bij u op locatie presenteren. Zonder enige opdringerigheid of beloftes die niet waargemaakt worden. Wij zijn erg blij met de heerlijke koffie uit onze bonen automaat!”

Richard Feenstra van Romynox
”Fortune Coffee Regio Rijnland & Regio Zoetermeer is klantgericht en je merkt de trots op de producten. Daarnaast is men snel; vaak dezelfde dag hebben we de bestellingen in huis of als het nodig is een monteur. Top voor de voortgang en nooit zonder koffie.”

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .