Koffie & meer

Koffie & meer

Koffie, thee, chocolademelk en soep… Het hoort er allemaal bij in een kantine of op de werkvloer. En de koffieautomaten van Fortune Coffee bieden dat ook allemaal. Koffie & meer noemen wij dat voor het gemak. Een totaalassortiment dus, want naast al die drankjes vind je bij ons ook nog koekjes, suiker, melk en zoetjes.

Wil je weten welke koffie het beste bij jou past? Doe dan onze koffiecheck!

Doe de koffiecheck

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
1 2 3 4 5
Per pagina:
1 2 3 4 5

Wil je weten welke koffie het beste bij jou past? Doe dan onze koffiecheck!          Doe de koffiecheck

Ingrediënten voor de koffieautomaat

Alle ingrediënten die nodig zijn voor de koffieautomaat bestel je gewoon bij Fortune Coffee. Zo hebben we natuurlijk koffie en thee in veel bijzondere melanges en smaken. De meeste koffiesoorten en bijna alle thee hebben een keurmerk als Fairtrade, Rainforest Alliance en/of UTC Certified. Zo weet je zeker dat de koffie en thee duurzaam en eerlijk geproduceerd en verhandeld zijn.

Koekjes, cacao en soep

Een fijn kopje koffie kan natuurlijk niet zonder een smakelijk koekje. Vandaar dat je die dus ook bij ons kunt bestellen. In grote aantallen maar wel apart verpakt en met een keur van smaken. En heb je liever warme chocolademelk of een pittig soepje? Dan koop je de cacao voor instant chocolademelk of een van de vele soepen uit ons assortiment.

Producten voor de koffieautomaat

Ook alle praktische producten voor bij de koffieautomaat bestel je gewoon bij ons; zoetjes , suiker - en creamerstaafjes , pakken of cupjes koffiemelk en suiker voor in de automaat zelf. En voor wie graag een romige topping wenst voor bijvoorbeeld de latte of cappuccino hebben we zelfschuimende melk in poedervorm die zo in de koffieautomaat kan. Supermakkelijk en vooral supersmakelijk dus.

Koffie & meer kopen?

Met milde tot pittige melanges van Arabica- en Robustabonen in vriesdroog-, bonen- en freshbrewkoffie is er altijd wel een koffie voor jou en jouw bedrijf. Bestel je bij ons de koffie voor jullie koffieautomaat? Koop dan ook meteen alles wat erbij hoort. De koffieleverancier bij jou in de buurt helpt je daar graag bij en zorgt ervoor dat de voorraad weer op tijd wordt aangevuld.