Roerstaafjes

Roerstaafjes

Bij een koffieautomaat hoort natuurlijk ook een bak met roerstaafjes. Wij bieden graag een bamboe -en houten versie aan die een FSC keurmerk hebben. De handige dispenserdozen zijn representatief en hebben een inhoud van 2000 stuks. 

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Houten roerstaafjes

Roerstaafjes zijn puur praktisch maar ze kunnen ook heel verantwoord zijn. Zoals deze houten roerstaafjes. Ze zijn gemaakt van 100% FSC-hout en dus geheel milieuvriendelijk. Wie bewust kiest, kan met deze houten roerstaafjes dus ook bewust kiezen van een heerlijk kopje koffie of thee! De houten roerstaafjes zijn gemaakt van hout uit gecontroleerde bossen dat op een duurzame manier is verwerkt. Met deze houten roerstaafjes geeft elk bedrijf een duidelijk duurzaam signaal af aan elke klant, bezoeker en medewerker.

Bamboe roerstaafjes

Gemakkelijke bamboe roerstaafjes voor het kopje koffie, thee of bij de warme chocolademelk. Een handig alternatief voor lepeltjes. Deze bamboe roerstaafjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik en worden geleverd in een dispenserdoos die eenmaal geopend meteen een handig uitgiftepunt vormt voor bij de koffieautomaat of in de koffiecorner van het bedrijf.