• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Ons verhaal

Onze klantbeloften

‘Eerst koffie’, dat is ons motto. Want bij Fortune Coffee weten we hoe belangrijk koffie is. Koffie opent deuren voor goede gesprekken en persoonlijke verbinding. Daarom doen we je een aantal beloften die ervoor zorgen dat jij, je personeel en je klanten altijd zorgeloos van goede koffie kunnen genieten. Onze service stopt niet bij het leveren van een koffieautomaat en de bijbehorende producten. Als je kiest voor Fortune Coffee, profiteer je van meerdere voordelen.

De voordelen van Fortune Coffee

Een persoonlijke relatie vinden wij net zo belangrijk als goede koffie. Daarom heb je een vaste Fortune koffieadviseur die jouw bedrijf en al jouw wensen rondom koffievoorziening goed kent. Met onze service met een glimlach bezorgen we je een optimale koffie-ervaring.
Voordelen van Fortune Coffee

Nog meer voordelen

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aankoop van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten krijg je 60 maanden gratis service & onderhoud. Wij zorgen ervoor dat de koffieautomaat geplaatst, geïnstalleerd en goed afgesteld wordt. Voorrijkosten, leveringskosten en arbeidsloon brengen wij niet in rekening.

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. Wij vinden een open, transparante en persoonlijke relatie namelijk net zo belangrijk als goede koffie. Heldere afspraken en eerlijk advies vinden we normaal. En ons woord is ons woord, altijd. Daar mag je ons aan houden.

Een vrijblijvende proefplaatsing

Twijfel je over de juiste automaat of de lekkerste koffiesmaak? Neem contact op met je regionale Fortune koffieadviseur voor een vrijblijvende proefplaatsing.

Wil je zelf ervaren wat onze persoonlijke aandacht jou kan opleveren? En natuurlijk genieten van onze heerlijke Fortune koffie? Nodig de Fortune koffieadviseur in jouw regio dan uit voor een kennismaking. Een goed contact begint met een persoonlijke kennismaking bij een goede kop koffie. Die bieden wij je graag aan!

Totaalassortiment van Fortune Coffee

Wij bieden een totaalassortiment aan. Naast een koffieautomaat die wij geheel op jouw wensen afstellen, kun je bij ons ook terecht voor de ingrediënten zoals koffie, thee en soep. Maar ook voor andere producten zoals waterkoelers, servies en producten voor in de koffiecorner ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment

Personaliseer je koffieautomaat!