• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Lees onze blogs

129 blogberichten gevonden
Filters Fortune Coffee
Sluiten
129 blogberichten gevonden
blog-12-07-2024-teaser

Een gezonde werkplek is een werkomgeving waar de mensen tijdens de werkdag energiek zijn. Zo’n werkplek creëer je bijvoorbeeld met een waterdispenser zodat je op elk moment van de dag een heerlijk glas water kunt pakken.

blog-17-07-2024-teaser

De koffiecorner is de spil van het bedrijf. Dé plek waar de mooiste ideeën en nieuwe samenwerkingen ontstaan. Dat je die belangrijke plek ook nog eens duurzaam maakt, is eigenlijk heel logisch toch? Wij helpen je daarbij.

blog-15-07-2024-teaser

Een beter milieu met een glas water? Dat kan als je kiest voor een waterautomaat in je bedrijf! Daarmee verminder je het gebruik van plastic, zorg je voor minder uitstoot en als je een goede waterautomaat kiest, is het nog energiezuinig ook.

blog-20-06-2024-teaser

De zomer begint volgens de kalender nu echt. Wat is nu lekkerder dan lekker koud water in de zomer? Het zou zomaar heel warm kunnen worden. Om toch lekker door te kunnen gaan, is t wel zo fijn als je snel en makkelijk lekker koud water kunt pakken.

blog-17-06-2024-teaser

Alle beetjes helpen. En sommige beetjes wat meer dan andere… Zoals het recyclen van koffieautomaten. En alsof dat recyclen van zichzelf al niet aantrekkelijk genoeg is, krijg je nu ook nog een inruilkorting op de aanschaf van een nieuwe koffiemaat.

blog-06-06-2024-teaser

Een waterautomaat op de werkplek is niet alleen een handige voorziening; het zorgt ook dat werknemers zich beter voelen en beter kunnen presteren! Laten we eens duiken in de geweldige voordelen die het biedt voor zowel werknemers als werkgevers.

blog-22-05-2024-teaser

Echt lekkere koffie, daarvoor heb je kwaliteit in koffiebonen, een uitstekende koffieautomaat, de juiste servies en goed water nodig. Wist je dat koffie voor 98% uit water bestaat?

blog-03-05-2024-teaser

Zonder water geen koffie en zonder waterautomaat geen koffiecorner! Wil je een complete koffiecorner waar jouw medewerkers en klanten zich kunnen opladen terwijl ze een nieuw drankje halen? Dan hoort daar ook een waterautomaat bij.

blog-12-04-2024-teaser-2

Natuurlijk wil je de beste koffieautomaat voor jouw bedrijf. Maar wat goed is voor de ene organisatie, is niet per se ook geschikt voor een ander bedrijf. Welke koffieautomaat het beste voor jouw bedrijf is, valt dus niet zo 1-2-3 te zeggen.

blog-12-04-2024-teaser

Hoeveel liter water drink jij op een dag? Maar liefst één op de drie werknemers drinkt elke dag te weinig. Terwijl het drinken van water gedurende de dag ervoor zorgt dat je je beter kunt concentreren en veel productiever bent.

blog-08-04-2024-teaser

Een goede koffiemachine op het werk is essentieel. Voor jou, je collega’s en medewerkers. Maar net zo goed voor je klanten. Met een fijne kop koffie begint de dag net even beter en verloopt elke samenwerking net wat soepeler.

blog-28-03-2024-teaser

De dag goed beginnen, elkaar leren kennen of een nieuwe samenwerking bespreken… Het gebeurt allemaal bij een kop koffie. Koffie verbindt en het staat voor goede relaties en vertrouwen. En precies zo werken wij met onze klanten, op goed vertrouwen.

blog-22-03-2024-teaser

Zonder water, geen koffie. Dat geldt niet alleen voor het water die in de koffieautomaat bij de koffiebonen komt. Zonder water zijn er ook geen koffiebonen. Vandaar dat ook wij stilstaan bij het water op Wereldwaterdag.

blog-12-03-2024-teaser

Wil je met jouw bedrijf ook (meer) circulair ondernemen? Drink dan een kopje koffie! Zo simpel kan het zijn als je voor de koffie van Fortune Coffee kiest.

blog-06-03-2024-teaser

De wereld een beetje beter maken met kopjes koffie? Dat is wel de bedoeling van Fortune Coffee. Wij maken zo veel als mogelijk duurzame en milieubewuste keuzes. Dat is goed voor de wereld, voor de koffieboeren en voor al onze klanten.