Koffie met iets erbij: de voordelen van Fortune Coffee

Leestijd: 5 minuten

 

Altijd smakelijke koffie op het werk, dat is iets waar je met Fortune Coffee zeker van kunt zijn. Maar er is meer. We zorgen voor topkwaliteit, zijn duurzaam waar het kan en onze klanten zijn heel tevreden omdat we naar ze luisteren. En dat zijn maar een paar van onze voordelen. Bij ons krijg je dus altijd koffie met iets erbij.

Topkwaliteit in koffie, koffieautomaten en meer…

Als er iets is op het werk dat er gewoon moet zijn, is het de koffie. Wat meteen ook betekent dat de koffieautomaat het gewoon altijd moet doen. En dat regelen wij. Wij leveren namelijk topkwaliteit, in alles wat we doen. Dat betekent de beste kwaliteit in service, in koffieautomaten en de beste smaakbeleving in koffie, thee en onze andere producten.

Betrouwbaar in smaak

Hoge kwaliteit in koffie en in smaakbeleving lever je niet zomaar. Dat begint bij het selecteren van goede koffiebonen die met aandacht voor de natuur en de mensen zijn geteeld en geproduceerd. Maar ook door heel secuur te zijn bij het brandingsproces van de bonen. Want ook al komen de koffiebonen dit jaar van dezelfde koffieboer uit hetzelfde land als vorig jaar, toch kunnen er smaakverschillen in zitten. De melangeur houdt dat in de gaten en past het brandingsproces daarop aan zodat de koffie steeds weer hetzelfde smaakt.

Koffie naar jouw smaak

Natuurlijk smaakt niet alle koffie hetzelfde; we hebben in bonenkoffie bijvoorbeeld al 8 verschillende soorten. De een wat milder, de ander iets pittiger of voller. Ook in freshbrew en instant koffie hebben we meerdere smaken. Volop keus dus, en volop mogelijkheden. Want de koffieleverancier stelt de koffieautomaat ook nog in naar jullie persoonlijke smaak. Zo heb je altijd een koffie waar jij echt van kunt genieten. En dat is ook precies de bedoeling van de beste smaakbeleving.

Duurzame koffie

Wij vinden dat je pas echt van koffie kunt genieten, als je zeker weet dat het ook voor anderen goed geregeld is. Zoals voor de koffieboeren die aan het begin van de gehele keten staan. Daarom betalen wij ze een eerlijke prijs. En zoeken we koffieplantages waar verantwoord met het milieu wordt omgegaan. Of selecteren we koffiebonen met een duurzaam keurmerk, zoals het Rainforest Alliance keurmerk. MVO is voor ons een fundamentele basis in alles wat we doen, en het resultaat daarvan zie je terug in ons assortiment.

Verantwoorde keuzes

Ook in onze eigen werkwijze proberen we zo verantwoord mogelijk te zijn. Met regionale koffieleveranciers zodat er geen onnodige kilometers gereden hoeven te worden. Met zonnepanelen op het dak zodat we de koffieautomaten op zonne-energie kunnen assembleren. Door koffiedik te recyclen, verpakkingen zo aan te passen dat er meer in een omdoos en op een pallet gaan. Maar ook door in ons assortiment steeds meer plastic te vervangen door bijvoorbeeld houten roerstaafjes, bamboe producten en kartonnen koffiebekers. Kies je voor Fortune Coffee, dan draag je dus als vanzelf jouw steentje bij aan het steeds een beetje beter maken van de wereld om ons heen. Mooi toch?!

Tevreden klanten

We kunnen nog zo ons best doen, maar uiteindelijk gaat het erom dat onze klanten ook echt tevreden zijn. Daarom luisteren we heel goed naar hun feedback. Tips of klachten nemen we serieus en pakken we op. Maar gelukkig hebben we vooral heel tevreden klanten die onze service, producten en medewerkers als ‘Uitstekend’ of ‘Heel goed’ beoordelen.

“Superservice”

Met onze regionale koffieleveranciers zijn we letterlijk dichtbij de klant. Maar we zijn ook altijd persoonlijk bereikbaar. Klanten waarderen dit, omdat ze snel op ons kunnen rekenen als er extra voorraad nodig is of als er toch eens een storing in de automaat is. “Superservice” noemt een klant dat. Die daarbij schrijft: “… en als er iets met het apparaat is (wat eigenlijk bijna nooit voorkomt), dan komen ze ook snel langs om het te repareren omdat je als bedrijf toch niet zonder een koffieautomaat kan.”

Ook deze heerlijke koffie op het werk?

Lekkere koffie komt dan wel van ver, maar de koffieleverancier van dichtbij zorgt ervoor dat je het ook elke dag weer op het werk kunt drinken en bij je klanten kunt aanbieden. Ben je benieuwd naar demogelijkheden? Neem dan contact op met jouw regionale koffieadviseur.