Binnenkort in première: de Fortune film!

Een kop dampende koffie, een unieke koffieautomaat en een architectenbureau in hartje Rotterdam. De perfecte ingrediënten van een bijzonder filmproject. Fortune Coffee creëert een nieuwe bedrijfsfilm, en dat doen we samen met VLA Films. Deze jonge ondernemers hebben met hun team de meeste creatieve ideeën in prachtig beeld gevat. Lees alles over deze bijzondere samenwerking.

Update

De voice-over is inmiddels opgenomen en wordt in de film verwerkt. De lancering van de film is naar verwachting begin april... meer informatie volgt snel!

VLA Films

Lars en Arjen, oud-buurjongens en creatieve breinen achter VLA Films, zijn ongeveer acht jaar geleden begonnen met hun online filmbureau. Inmiddels hebben ze hun intrek genomen in het historische centrum van Delft en vormen ze met collega Daan een vast team. Van documentaires tot tv- commercials, voor deze ondernemers is niets te gek. De focus ligt hierbij op online, omdat er ontzettend veel mogelijkheden liggen. Zij werken daarom aan online campagnes, branded content, interactieve belevingen, apps, reclamecampagnes en nog veel meer. Dit doen ze met hun eigen team en een crew van experts, voor iedere stap in de productie wordt een specialist ingehuurd.

VLA Films en Fortune Coffee

Van het begin tot het einde zijn de heren van VLA Films aanwezig bij het produceren en regisseren van de content. In overleg met de opdrachtgever gaan zij alleen voor het beste resultaat, en het vertellen van een goed doordacht verhaal. In de samenwerking met Fortune Coffee betekende dit dat van tevoren goed is nagedacht over het vertellen van de kernboodschap, namelijk ‘koffie verbindt’.

De opnamelocaties van de bedrijfsfilm waren best bijzonder, het waren namelijk allemaal echte klanten van Fortune Coffee. Zij stelden met veel plezier de deuren van hun bedrijf voor de hele crew open, en boden ze natuurlijk al te graag een kop koffie aan. Lars van VLA Films vertelt: “Wij zijn de samenwerking blanco ingegaan, zodat we een compleet beeld bij Fortune Coffee konden vormen. Tijdens de opnames merkten we dat Fortune echt voor iedereen is. Of je nu op een school, een bouwbedrijf of een architectenbureau werkt, iedereen uit iedere branche kan de koffie drinken. En de unieke koffieautomaten zie je overal terug. Die diversiteit aan klanten is bijzonder.”

Wat VLA is bijgebleven van de opnames? Dat was de bijzondere samenwerking met een heuse coffeestylist. Hij dacht tijdens de opnames na over de positie van koffie in beeld en zorgde ervoor dat de cappuccino steeds met een gladde laag schuim stond te schitteren. Dat hadden ze nog niet eerder meegemaakt! De koffie had de hoofdrol!

Toekomstdromen

VLA Films groeit nog steeds, en gelukkig hebben ze nu ook een nieuwe kantoorruimte gevonden om in te blijven groeien. In de toekomst willen ze nog beter worden en blijven werken aan toffe projecten. Ook zouden ze heel graag meer willen reizen en wellicht zelfs een reisprogramma willen maken.
Maar eerst focussen ze zich op Fortune Coffee, en het maken van een spetterende bedrijfsfilm.

Première

Binnenkort is de bedrijfsfilm gereed en wordt hij aan het grote publiek gepresenteerd. Dit moment laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, dus houd onze kanalen goed in de gaten en maak je klaar voor de onthulling!