Missie van Fortune Coffee

Topkwaliteit in koffie

Van koffie moet je genieten. Punt. Daarover bestaat bij Fortune Coffee geen misverstand. En dus is alles wat je bij ons afneemt van topkwaliteit; de koffie, thee en andere ingrediënten, de koffieautomaten en natuurlijk de service.

Mensen verbinden en organisaties helpen groeien

Fortune Coffee wil mensen verbinden en organisaties helpen groeien met ons ondernemerschap in koffie en warme dranken. Dit doen we door meer te bieden voor hetzelfde, of hetzelfde voor minder, door te bouwen aan en op relaties, beleving toe te voegen aan koffie en de groei te versnellen door steeds beter te worden. En vooral ook door samen te werken en samenwerken te faciliteren. Koffie helpt daarbij. Het brengt gesprekken op gang en zorgt voor een moment waarop mensen elkaar leren kennen. En dat is belangrijk, want alleen reis je sneller, maar samen kom je verder.

Duurzaam en milieubewust in koffie en koffieautomaten

Om samen verder te komen zorgen we ook goed voor onze leveranciers en de omgeving om ons heen. Duurzaamheid en milieubewustzijn is voor ons daarom ook heel belangrijk. De koffieautomaten zijn dus degelijk gebouwd en worden door jouw vaste contactpersoon goed en regelmatig onderhouden zodat je er lang van kunt genieten. Maar ook leveren we de ingrediënten zoveel mogelijk in aluminiumvrije verpakkingen, kiezen we voor Fairtrade producten en ondersteunen we als hoofdsponsor het Oegandaproject om de gezinnen daar weer in hun eigen levensonderhoud te laten voorzien.

Tevreden klanten

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke ingrediënten, niet alleen voor de koffie maar ook voor onze relaties met de klanten, met jou. Een tevreden klant is de basis van ons bestaan, en dus zetten we ons daar allemaal voor in. Heb je vragen of een klacht? Laat het jouw adviseur dan direct weten. En ben je tevreden? Deel dat dan gerust tijdens een kop koffie met anderen.