De best beveiligde koffiemachine staat in Eindhoven

In een van de meest veilige gebouwen van Europa schenken ze de koffie van Fortune. Bij Fortados in Eindhoven om precies te zijn. Omdat ze de klanten die een safeloket huren of bezoekers tijdens een presentatie of tentoonstelling graag de lekkerste koffie willen bieden. En die vonden zij bij Fortune Coffee.

Fortados

Fortados verhuurt safeloketten om veilig juwelen, papieren of andere waardevolle bezittingen op te slaan. Maar ook data, sealbags en prachtige schilderijen worden in het zwaar beveiligde pand bewaard. Dat pand is een voormalig depot van De Nederlandsche Bank met metersdikke muren, stalen deuren en nieuwste veiligheidstechnologieën. Waar vroeger de goudstaven en het geld werden opgeslagen, kunnen particulieren en bedrijven nu hun kostbaarheden in bewaring geven.

Chef-kok, schilderijen en een mooie koffiemachine

Wie denkt dat het er in een wereld van staal, beton en ict kil aan toe gaat, heeft het mis. Met prachtige schilderijen aan de muur en een chef-kok in de keuken is het een prettige plek waar ook regelmatig exclusieve tentoonstellingen worden gehouden en vergaderingen omtrent veiligheid gehost. Een plek waar dus ook behoefte is aan goede koffie uit een mooie koffiemachine!

De lekkerste bonenkoffie

Na de opening begin 2016 werd de koffie van vier koffieleveranciers getest en bleek onze bonenkoffie de lekkerste te zijn die ook nog eens uit een hele mooie koffiemachine kwam, de Passio E. De keuze was dus snel gemaakt en sindsdien wordt onze koffie daar veel gedronken. Om de voorraad koffiebonen wel op peil te houden bezoekt Stefan Ras, de koffieleverancier in de regio Valkenswaard, zeer regelmatig Fortados. Als een van de weinigen mag hij daarvoor met de Fortune-bus de sluizen van Fortados in waarmee hij in de bunker komt om de koffie af te geven.

Ook Fortune’s koffie op beurzen

Directeur Jan Vermeulen is heel tevreden met de samenwerking: ‘De samenwerking met Fortune is zonder meer super. Ik nodig Stefan ook regelmatig uit voor een beurs waar ik sta, dan kan ik ook daar goede koffie schenken. Dat is mooie reclame voor Fortune, maar zeker ook voor ons!’ De koffie wordt dan geschonken uit een van Fortune’s koffieautomaten die speciaal voor de beurs wordt geleverd, aangesloten en voorzien van alle ingrediënten. Een service die veel Fortune koffieleveranciers hun klanten aanbieden bij beurzen, open dagen en andere evenementen.

Zelf onze koffie proeven?

Waar precies de koffie binnen Fortados bewaard wordt, dat blijft binnen de dikke muren van dat pand. Maar dat onze koffie zo goed in de smaak valt bij ondernemers en hun klanten is natuurlijk geen geheim. Wil jij dat zelf wel eens ervaren, dan komt de koffieleverancier bij jou in de buurt graag eens langs om jou de koffie te laten proeven. Bel of mail even, want voor nieuwe kennismakingen staat onze deur altijd wagenwijd open!

 

 

Labels: