Boter, kaas en koffie bij familiebedrijf Kaptein in Heiloo

Leestijd: 3 minuten

Bij Kaptein in Heiloo begint de dag goed met een lekkere kop koffie. In dit familiebedrijf van onder meer boter en kaas schenken ze graag een fijne kop koffie voor hun klanten, leveranciers en de medewerkers. En dat doen ze sinds ze in 2016 hun nieuwe pand in Heiloo betrokken, met de producten en service van Fortune Coffee.

De wereld veroveren met oer-Hollandse zuivelproducten

Kaptein, de verpakker van kaas, boter, smeltkaas en poederkaas, levert nationaal en internationaal onder andere de bekende cupjes Echte Boter. Met meer dan 80 jaar ervaring weten ze wat de markt wenst en zijn ze flexibel genoeg om daarop in te spelen en willen ze de wereld veroveren met de oer-Hollandse zuivelproducten. En dan kun je natuurlijk wel een goed begin van de dag gebruiken!

Uitstekende koffie en dito service

Met het betrekken van het nieuwe pand in Heiloo was er ook een nieuwe koffieleverancier nodig. Iemand die daar uitstekende koffie kon leveren met dito service. André Nobel, de koffieleverancier in de regio Alkmaar, werd die leverancier en zorgt er sindsdien voor dat alle koffieautomaten daar altijd goed functioneren en bevoorraad zijn, zoals met de smaakvolle Pallisa-koffiebonen.

Altijd lekkere koffie uit de automaat

“Er zijn hier zo’n 160 mensen op de verschillende plekken in het bedrijf. De chauffeurs die komen laden en lossen moeten snel een goede kop koffie kunnen pakken. Maar ook in de kantine en op kantoor willen we lekkere koffie kunnen schenken. Daarom zijn er door het bedrijf heen verschillende koffieautomaten zodat iedereen wat te drinken kan nemen.” Heidi Kaptein, Sales & Finance bij Kaptein, is heel tevreden over die koffie en de service. “De voorraad wordt geregeld door Fortune en als er een storing is dan hoeven we maar te bellen of te appen. Ze reageren snel en zijn heel flexibel. Er komt daardoor altijd lekkere koffie uit de automaat.”

De retro koffietrailer op de open dag van Kaptein

Ook op bijzondere dagen kan Kaptein op Fortune rekenen. “In 2017 hadden we een open dag bij ons bedrijf in Heiloo. Daar wilden we buiten wat foodtrucks neerzetten zodat er eten en drinken was. André vertelde dat Fortune toen net een nieuwe koffietrailer had. Een hele leuke retro caravan van waaruit de koffie geschonken wordt. Dat die er ook bij kon zijn op onze open dag was perfect. Alsof het zo moest zijn.”

“Wij willen een goede kop koffie kunnen schenken”

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid zijn een paar kernwaarden van Kaptein. En dat verlangen ze ook van hun koffieleverancier. “Wij vinden het fijn om een goede kop koffie te kunnen schenken. En dankzij André en zijn collega’s van Fortune Coffee lukt dat!”

Wil jij ook goede koffie in jouw bedrijf?

Wil jij op jouw bedrijf er ook zeker van zijn dat je altijd een goede kop koffie kunt schenken? En dat je kunt rekenen op jouw koffieleverancier? Dan wordt het tijd om eens met de leverancier van koffie in jouw regio kennis te maken. En met de koffie natuurlijk, die kun je bij de kennismaking meteen proeven!

Meer verhalen van klanten lezen?

De Kathedrale Basiliek Sint Bavo schenkt Fortune’s koffie, voor vrijwilligers en bij evenementen

Koffie bij de kapper, bij John’s Hairstyling is dat Fortune Coffee

Labels: