Goede koffie en prettig wonen, bij HW Wonen in de Hoeksche Waard

Leestijd: 3 minuten

Goede koffie en prettig wonen horen natuurlijk bij elkaar. En dat vindt ook woningcorporatie HW Wonen in de Hoeksche Waard. Zij verzorgen de verhuur van 10.000 huurwoningen en regelen een uitstekende koffie op kantoor voor hun bijna 100 medewerkers. En die koffie wordt binnenkort nog lekkerder…

Democratisch gekozen

HW Wonen is al een aantal jaar klant bij Fortune Coffee, iets wat heel democratisch besloten is, vertelt Piet Lodder. “Toen 3 woningcorporaties uit de regio in 2010 dit pand betrokken, is de medewerkers gevraagd de koffie van 3 leveranciers te beoordelen. Via een enquête bleek dat de koffie van Fortune de meeste stemmen had gekregen. Sindsdien drinken we hier die koffie.”

Koffiekannen

In het pand van 3 verdiepingen staat op elke etage een eigen koffieautomaat, een vriesdroogautomaat. Een daarvan is de Passio XL waarmee ook grote kannen koffie gezet worden. “Dat is heel handig. Als hier informatieavonden zijn, dan komen er veel bezoekers. Met deze koffieautomaat hebben we snel een aantal koffiekannen gevuld.”

Bonenkoffieautomaat met verse melk

Toch gaat die XL-koffieautomaat verhuizen naar een andere verdieping. Het maakt plaats voor een bonenkoffieautomaat met verse melk in het geheel gerestylede HW Kaffee. Deze koffiecorner waar de medewerkers samen koffie drinken en waar geluncht wordt, moest veranderen in een sfeervolle plek die recht doet aan de smaakvolle bonenkoffie die daar gedronken gaat worden.

Nieuw ontwerp voor de koffiecorner

“Toen Mariska Lamme van Fortune Coffee over onze plannen hoorde, bood zij aan om een voorstel hiervoor uit te werken. Zij werkte hiervoor in de interieurstyling en heeft voor ons een nieuw ontwerp gemaakt voor de inrichting van onze koffiecorner. Dit sprak ons heel erg aan en het wordt nu gemaakt bij een meubelmaker.” Voor de ultieme smaakbeleving gaan de medewerkers van HW Wonen straks naar het HW Kaffee met een design koffieautomaat, verschillende zitjes en natuurlijk een hip krijtbord!

Proefsessie

Ook al verzorgen wij zo’n 8 jaar de koffie bij HW Wonen, toch was het geen uitgemaakte zaak dat wij ook de bonenautomaat gingen leveren. Maar na een proefsessie in onze showroom in Zoetermeer waar de koffieautomaat werd bekeken en getest en dankzij de goede ervaringen met onze service in alle jaren daarvoor, koos HW Wonen opnieuw voor Fortune Coffee.

“Gewoon goed”

“Het gaat gewoon goed met de koffieleveringen en de service door Fortune. Als er al eens iets is, dan staan ze dezelfde dag of de andere ochtend al bij ons op de stoep. De smaak is goed, het aanbod is goed en we weten wat we aan elkaar hebben. Dat is heel fijn.”

Ook persoonlijke service en uitstekende koffie op het werk?

Een hippe koffiecorner of een design koffieautomaat op het werk? Het kan allemaal met Fortune Coffee. Wij leveren namelijk meer dan alleen koffie, zoals ook de aankleding van de koffiecorner en altijd een persoonlijke, snelle service. Wil je daar meer over weten? En een uitstekende koffie proeven? Maak dan snel kennis met de koffieleverancier bij jou in de buurt!

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Boter, kaas en koffie bij familiebedrijf Kaptein in Heiloo

Bij Zegwaard Rioolbeheer loopt de koffie van Fortune lekker vlot door

Labels: