Bij Zegwaard Rioolbeheer loopt de koffie van Fortune lekker vlot door

Als je zelf een snelle service belooft, wil je die als klant ook ontvangen. En dat gebeurt ook bij Zegwaard Rioolbeheer. Zij gingen eerder dit jaar over naar een koffieautomaat van Fortune Coffee. Op wat kleine opstartproblemen na, smaakt de koffie prima en ook bij spits in de kantine is de koffie lekker snel gezet!

Spits in de kantine

Zegwaard Rioolbeheer in Delft is er om problemen op te lossen. Letterlijk. En dat doen ze het liefst zo snel mogelijk. Met zo’n 100 man aan personeel zijn ze dagelijks in de regio actief. Maar al die mensen beginnen ’s ochtends op kantoor met een bak koffie en eindigen de dag daar ook weer. Ofwel, spits in de kantine. En dan moet de koffie snel en soepel doorlopen.

“De koffie leek op thee”

De koffie kwam al lange tijd uit een oudere koffieautomaat. En dat die aan vervanging toe was, bleek toen Rudolf Kaashoek, koffieleverancier in de regio Rijnland – Zoetermeer, met de bekende koffiebeker wat bedrijven langsging. Hij liet ze bij Zegwaard een kop Fortune-koffie proeven, en die smaakte goed. “De koffie die wij dronken leek meer op thee, maar deze koffie was wel lekker!” Mike Zuijderwijk, Head of Sales bij Zegwaard, vertelt hoe ze overstapten op een koffieautomaat van Fortune. “Toen Rudolf weer belde zei ik dat hij wel eens gelijk kon hebben; die koffie bij ons was niet meer te drinken en dus werd het tijd voor een nieuwe koffieautomaat.”

Veel storingen maar geen hinder

Die koffieautomaat was snel geleverd, inclusief mooie zijpanelen met het bedrijfslogo erop. Maar de koffie zelf stroomde nog niet soepel door. “Wij hadden nog bekertjes over van de vorige automaat, die gebruikten we maar dat kon blijkbaar niet.” Steeds was er weer een storing in de koffieautomaat. “Rudolf regelde het wel heel goed. Bij elke storing stond hij binnen een uur op de stoep om het probleem op te lossen. Er werd zelfs eens een vervangende koffieautomaat geregeld. Ook al liep het toen niet soepel, Fortune pakte het zo goed op dat wij er helemaal geen hinder van hebben gehad.”

Snel en lekkere koffie

Na een tijd bleken de andere koffiebekers de boosdoener te zijn. Met de juiste bekers in de automaat werkt alles nu vlot en soepel. De koffieautomaat is ook goed afgesteld zodat iedereen heel tevreden is over de smaak van de koffie. En over de snelheid: “Ook al is het hier twee keer per dag echt spits bij de koffieautomaat, er staat nooit een rij.”

Proef zelf het verschil met de koffie op het werk!

Vind jij dat er op de koffie op het werk ook wel wat aan te merken is? Dan brengt de koffieleverancier bij jullie in de buurt graag eens een echt goede kop koffie langs. Je proeft het verschil en als je wilt, vertelt hij je graag hoe je deze lekkere koffie dagelijks op het werk kunt drinken. Wie weet genieten jullie binnenkort, net als bij Zegwaard, ook van een snelle koffieautomaat, uitstekende service en een echt goede bak koffie!

Labels: