De vijf beloftes van Fortune Coffee

1 handdruk, 5 beloftes

Met onze handdruk, beloven wij dat we onze afspraken nakomen bij onze klanten. Wat dat voor jou betekent? Dát hebben we vertaald in de 5 beloftes van Fortune Coffee. Hiermee garanderen wij kwaliteit en eerlijkheid in producten en de beste service. Makkelijk om te onthouden én door te vertellen!

 

1. Eén contactpersoon, altijd dichtbij

Voor vragen, bestellingen, service, onderhoud en bij eventuele storingen, bel je jouw Fortune-adviseur. Deze expert in koffie zit vlakbij en kent jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Dat is handig, want zo heb je snel nieuwe koffie en regel je alles rechtstreeks met dezelfde persoon. Koffie, automaten, ingrediënten en service onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.

2. Persoonlijke relatie met een glimlach

Een persoonlijke relatie vinden wij minstens zo belangrijk als goede koffie. Natuurlijk altijd met een glimlach. Mensen verbinden en organisaties helpen groeien, dat is onze missie. En koffie helpt daarbij. Heldere afspraken en eerlijk advies is voor ons de normaalste gang van zaken. En onze afspraken komen wij altijd na, ons woord is immers ons woord en daar mag je ons aan houden.

3. Kwaliteit in koffie, koffieautomaten en natuurlijk service

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. We produceren de meeste koffieautomaten zelf en selecteren enkel producten van uitstekende kwaliteit. Onze koffie wordt zelfs speciaal voor ons gebrand. Maar het belangrijkste is natuurlijk de persoonlijke en snelle service. Want ook dát is kwaliteit. Je krijgt van ons 60 maanden gratis service en onderhoud bij de aankoop van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten. Is er toch een storing? Dan lossen we die binnen 1 werkdag op, of we leveren tijdelijk een vervangende koffieautomaat.

4. MVO geeft ons richting

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zit bij ons in het ondernemers-DNA. Want om te kunnen genieten van goede koffie, moet je ook zeker weten dat deze echt eerlijk tot stand gekomen is, zonder onnodige belasting van het milieu of uitbuiting van mensen. En we voegen de daad bij het woord, want sinds 2010 ondersteunen we het Uganda Child Care Foundation koffieproject om gezinnen in Oeganda weer in hun eigen levensonderhoud te laten voorzien.

5. Meer dan alleen koffie

Onze passie gaat verder dan alleen koffie. Wij bieden altijd meer voor hetzelfde, of hetzelfde voor minder. En vanuit die passie zetten we ons in om met koffie mensen te verbinden. Dat inspireert ons en geeft elke dag weer de energie om net dat beetje extra te doen voor onze relaties. En deze passie, inspiratie en natuurlijk onze persoonlijke service delen we graag met jou!

 

Labels: