Persoonlijke zorg op een huiselijke plek, daar drink je ook lekkere koffie!

Leestijd: 3 minuten

Op een plek waar zeer persoonlijke zorg in een huiselijke omgeving geboden wordt, mag natuurlijk geen matige koffie geschonken worden. De koffie moet net zo smaken als thuis, of beter! Daarom koos Elsresidentie voor Fortune Coffee. Vanwege de smaak, maar ook voor de service, het meedenken en het persoonlijke contact dat al eerder ervaren was.

Elsresidentie in Sittard en Margraten

Elsresidentie biedt kleinschalige woon-zorgappartementen aan mensen met dementie. 5 jaar geleden opende de eerste locatie in Sittard en onlangs de tweede in Margraten. Bewoners moeten zich daar thuis voelen, evenals hun familie en vrienden die altijd welkom zijn. En dan hoort daar dus ook echt lekkere koffie bij.

Geen moeilijke keus

Michael Hamers, initiatiefnemer van Elsresidentie, kende Fortune Coffee al voordat hij in 2013 samen met zijn vrouw Hannelore dit huis voor dementerenden startte. De keus dan ook niet moeilijk. Fortune Coffee werd direct weer ingeschakeld en zonder twijfel werd onlangs ook een koffieautomaat voor de nieuwste vestiging in Margraten besteld.

Samen tijd voor leuke dingen, zoals een kopje koffie

“Ik kom best veel bij bedrijven maar op sommige plekken wil je de koffie niet drinken. Automatenkoffie is er namelijk in veel gradaties. Maar bij ons is het belangrijk dat de mensen die in onze huizen wonen, ook met hun familie even een kopje koffie kunnen drinken. Zodat ze samen tijd hebben voor leuke dingen terwijl de zorg door ons geregeld wordt en dus ook lekkere koffie om van te genieten.”

Meer dan 50 zakken koffie, per maand

De koffie vindt dan ook gretig aftrek bij de Elsresidentie. Meer dan 50 zakken koffie per maand is geen uitzondering. “We bieden aan iedereen koffie aan en drinken het zelf ook graag. We horen ook heel vaak dat de koffie erg lekker is!”

Goede partner in facilitaire zaken

Ook toen de tweede vestiging opende, kon Michael op Fortune Coffee rekenen. “Hans en Ricardo van Fortune Coffee hadden de Koffietrailer neergezet bij de opening, dat werd heel goed ontvangen. De mensen stonden er zelfs voor in de rij!” Maar ook over de dagelijkse service is Michael erg te spreken “We komen nooit tekort. Ze weten precies wanneer de voorraad aangevuld moet worden en regelen het allemaal, ook het onderhoud van de automaat. Met Hans hebben we een fijn contact. Dat is wel zo prettig als er iets geregeld moet worden of we iets willen melden. Met Fortune hebben we een goede partner in facilitaire zaken.”

Ook lekkere koffie op de zaak aanbieden?

Wil jij ook dat jouw klanten, leveranciers en werknemers graag de koffie op de zaak drinken? Dan is het tijd om ze eens koffie van Fortune Coffee aan te bieden! We laten het je graag proeven zodat je zelf kunt beoordelen welke smaak koffie het beste bevalt. Meer weten? De koffieleverancier bij jou in de buurt laat je graag met onze koffie en koffieautomaten kennis maken.

Labels: