Lekkere koffie uit de bonenautomaat bij NeBo Totaal

Leestijd: 3 minuten

Lekkere koffie zonder gedoe, dat wilde NeBo Totaal toen ze hun kleine koffiezetapparaatje een paar jaar terug inruilden voor iets professionelers. En dat werd een bonenautomaat van Fortune Coffee. Smaakvolle koffie in verschillende variaties die elk met een druk op de knop gezet wordt.

Lekker kopje koffie voor klanten en medewerkers

NeBo Totaal uit Rhoon levert service en onderhoud aan elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties en installeert deze ook. Naast de klanten en hun eigen monteurs en medewerkers die graag een lekker kopje koffie drinken, zijn er ook workshops waarbij zo’n 30 aanwezigen van koffie moeten worden voorzien. En ook dat bleek prima te gaan met de bonenautomaat.

Bonenautomaat, ook bij wat grotere groepen

Een bonenautomaat is doorgaans niet de automaat die je kiest als je snel veel kopjes koffie moet zetten, maar wel als je gewoon steeds weer hele lekkere koffie wilt met zo’n fijne crema-laag. Bij de twijfel van NeBo Totaal of deze automaat dan wel geschikt was voor die workshops, gaf het advies van de koffieleverancier de doorslag. “Hij had voor ons doorgerekend wat het verschil zou zijn met andere automaten en per saldo maakte dat voor deze aantallen niet zoveel uit. Wel gebruiken we de ‘kannenknop’ op de automaat zodat de verse koffie al klaarstaat en we zo snel iedereen van koffie kunnen voorzien.”

Fijne samenwerking

Dit voorbeeld van de samenwerking met Fortune Coffee is volgens Angela Goos van NeBo Totaal typerend. “Ze denken steeds met ons mee en zijn heel betrokken. Dat is veel waard.” Dat bleek ook toen begin dit jaar NeBo Totaal naar een nieuw pand verhuisde. “Ik vertelde Fortune dat ik niet wist hoe ik dat zou gaan regelen. Zij gaven aan wel vaker bij evenementen van klanten de koffie te verzorgen. En dus stond Fortune Coffee tijdens de opening met de een kraampje bij de deur om iedereen van lekkere koffie te voorzien.”

Maatwerk in smaak

Die lekkere koffie is eigenlijk maatwerk. Toen de koffieautomaat een paar jaar terug werd geleverd, is er in het begin veel gezocht naar de juiste smaak en ideale afstelling. De koffieleverancier uit de regio regelde dat en inmiddels staat het al jaren naar volle tevredenheid op het vaste recept.

Korte lijntjes

“Als er eens wat is dan bel ik ze en is het diezelfde dag nog geregeld. Langer dan een dagdeel hoef ik nooit te wachten, of het nu om een nieuwe voorraad koffie gaat of wat onderhoud. Het zijn gewoon korte lijntjes met Fortune en dat is heel fijn.” Angela is erg tevreden over de koffie maar ook over het contact met de leverancier. “Ze kennen je en dat voelt heel goed. Het contact is altijd warm en prettig.”

Ook koffie naar jullie smaak?

Welke koffie lekker smaakt is natuurlijk altijd persoonlijk. Vandaar dat onze koffieleveranciers net zo lang koffiesmaken proberen en de instellingen van de koffieautomaten aanpassen totdat het helemaal naar wens is. Wil jij ook koffie op de zaak die jou echt smaakt? Dan is het slim om eens af te spreken met de koffieleverancier bij jou in d e buurt. Neem snel contact op en hij laat je graag van onze heerlijke, eerlijke koffiesoorten proeven!

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Prettige klantgesprekken met snelle, lekkere koffie (en een cacao logo)

De best beveiligde koffiemachine staat in Eindhoven

Labels: