Onze franchiseformule

Wat wij jou bieden, onze franchiseformule

Franchisenemers van Fortune Coffee werken met de Fortune-formule. Een complete en doordachte franchiseformule die een solide basis biedt om in jouw regio een succesvolle onderneming op te starten en uit te bouwen.

De 8 voordelen van de Fortune-formule

Die formule is een totaalconcept; van marketing en verkoop tot en met de administratie, jouw uitrusting, de IT en natuurlijk de kwalitatieve producten. Het wordt voor je geregeld. En dat levert je heel wat voordelen op:

  1. 7500 bedrijven minimaal in jouw eigen regio
  2. Een eigen productlijn; zowel koffieautomaten als koffiemelanges 
  3. Economisch stabiele markt door continue vraag naar goede koffie en warme dranken
  4. Veel klantcontact dankzij jouw regionale aanwezigheid
  5. Sterk en bekend merk door de landelijke aanpak
  6. Solide back-up in de samenwerking met de collega-ondernemers
  7. Sterke groei voor elke ondernemer doordat ieders ervaring meetelt
  8. Veelzijdig ondernemerschap
Duim

Vanaf de kennismaking totdat je jouw onderneming verkoopt

Bij Fortune rekenen we op elkaar. Wij zijn er dus voor jou; met een professionele organisatie om jou te ondersteunen. Vanaf jouw eerste vraag over deze franchiseformule tot de dag dat je jouw regio doorverkoopt. We leveren jou trainingen, verkoopondersteuning en financiële begeleiding. Maar ook kwalitatieve koffieautomaten en producten van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, beide uit voorraad leverbaar. En we hechten aan jouw mening en ervaring; je krijgt een adviserende rol in de franchiseformule. Zo werken we samen aan een merk en formule die zich constant ontwikkelen en steeds verbeteren.

Kees van Meggelen:"Fortune is een eerlijk concept; duidelijke communicatie, korte lijnen en een goede, snelle service."

Onze belofte aan jou

Behalve al dit voorgaande bieden we jou nog wat. Een belofte. Namelijk dat wij jou helpen een succesvolle onderneming in koffie op te bouwen in jouw regio. Met kwaliteit in producten en diensten en een verantwoorde, duurzame aanpak waar mogelijk. Maar ook met passie voor niet alleen koffie, maar ook voor mensen, relaties en organisaties. Zodat jij over alle ingrediënten beschikt om een succesvolle start te maken.

Koffie drinken

Tijd om eens samen een kop koffie te drinken?

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Spreekt jou dit aan en wil je meer weten over het franchisenemerschap? Loop dan eens een dagje mee! Of kom langs en vertel ons wat wij van jou mogen verwachten. Hoe dan ook, het is tijd dat we elkaar in het echt ontmoeten. Natuurlijk bij een goede kop koffie, want daar begint alles mee. Laat ons jouw gegevens weten en dan zorgen wij dat er snel een afspraak staat!

Koffieafspraak maken?