Gember Citroen piramidethee

Geniet van de verfrissende Ginger Lemon thee van TrendingTea. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Frisse theeblend
  • 100 stuks
€ 14,75 (ex. BTW)

Omschrijving

De thee met de smaak Ginger Lemon heeft een verfrissende blend, bestaande uit groene theeblaadjes, citroen en kruidige stukjes gember. De theebladeren zijn zorgvuldig gekozen waardoor er een heerlijk smaakprofiel ontstaat. Deze Ginger en Lemon thee wordt ter plaatse in Sri Lanka verwerkt en verpakt, gevolgd door directe import. Hierdoor blijft er meer waarde achter in het land van herkomst. De TrendingTea Ginger Lemon thee is erkend als Fairtrade keurmerk en is volledig composteerbaar. Deze thee is een milieubewuste optie, vrij van plastic en papier.  

Je ontvangt de thee in een zak van 100 stuks. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de Ginger en Lemon thee aanvullen. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Zet alle bewaarblikken dan netjes neer op een bamboe displayplank.

Kenmerken Ginger en Lemon thee
Je ontvangt de thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 100 piramidezakjes. In een doos zitten 10 verpakkingen. Je kunt de Ginger en Lemon thee kopen per zak of per doos. 

De voordelen van deze ginger en lemon thee

  • De thee heeft een frisse blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • De piramidezakjes zijn 100% composteerbar
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze Ginger en Lemon thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat, doordat het Fairtrade gecertificeerd is en doordat de piramidezakjes 100% composteerbaar zijn. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken Gember Citroen piramidethee

Theesoort Groene thee
Type Piramides
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 100 stuks
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500005

Mogelijk interessant voor jou