Melk

Wil je graag koffie met melk op kantoor?

Melk is tegenwoordig een van de belangrijkste ingrediënten voor een heerlijke kop koffie. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of een gewone koffie met melk drinkt, de kwaliteit van de koffiemelk bepaalt voor een groot deel de smaak van je koffie. Gelukkig hebben we bij Fortune Coffee hele lekkere melktopping, creamer en koffiemelk in ons assortiment. Zo krijg je de lekkerste koffie uit jouw koffieautomaat van Fortune Coffee.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Melktopping; voor een heerlijke luxe koffie

Er wordt steeds vaker gekozen voor luxere koffievarianten zoals een latte macchiato of een cappuccino. Deze koffiesoorten zijn geliefd om de romige toppings. Melk topping dient namelijk voor het schuimlaagje op jouw cappuccino! Deze topping komt in poedervorm en is speciaal voor in een koffieautomaat. Daarom heeft de cappuccino uit een koffieautomaat zo’n mooie cremalaag!

Je kunt bij Fortune Coffee de beste melkpoeder kopen. Wij hebben namelijk drie soorten melktopping in ons assortiment. Dit zijn de Tororo topping, de Mahyoro topping en de Natulatte topping. De Tororo topping is gemaakt van 81% magere melkpoeder dat is aangevuld met lactose. De Mahyoro topping bestaat uit 100% magere melkpoeder. De fijne structuur van beide toppings garandeert een constante dosering, een mooie schuimlaag en een zeer smaakvolle warme drank.

De derde topping is de Natulatte topping. Met de Natulatte topping kun je genieten van een plantaardige en duurzame cappuccino. Deze topping is namelijk halal, gluten- en lactosevrij en bestaat uit 100% plantaardige havermelkpoeder. Met deze duurzame melktopping kun je extra genieten van een cappuccino.

Creamer voor in je koffie

Creamer is een melkpoeder die gebruikt wordt om koffie of thee met melk te serveren. Anders dan de topping, is koffiecreamer gemaakt van plantaardig vet. Het is niet lactosevrij omdat het wel mager melkpoeder bevat. Doordat het voornamelijk van plantaardig vet is gemaakt geeft het geen zuivelsmaak aan je koffie. Door de creamer krijg je een laagje over je tong zodat de koffiesmaak minder bitter wordt. Koffiecreamer heeft geen schuimende eigenschappen en is daardoor niet geschikt voor een cappuccino. Als je van een ouderwets kopje koffie met melk houdt is creamer perfect.

Wij hebben een grote zak koffiecreamer van 1000 gram, Bianco en creamerstaafjes in ons assortiment. De creamer Bianco kun je heel goed gebruiken voor een koffie met melk uit een koffiemachine of voor als er heel veel creamer gebruikt wordt. In dat geval kun je de zak gewoon op tafel zetten. De creamerstaafjes zijn perfect afgemeten voor één kopje koffie. Ze staan heel mooi op tafel in bijvoorbeeld onze bamboe dispenser. Ideaal voor als er klanten op bezoek komen.

Koffiemelk en gewone melk

Naast creamer en topping is er ook nog melk voor in de koffie. Hierbij kunnen we een onderscheid maken tussen koffiemelk en gewone melk. De koffiemelk dient net als creamer en is perfect te gebruiken voor een scheutje melk in de koffie. In ons assortiment hebben we Halvamel koffiemelk. De gewone melk kun je verhitten of opkloppen om als topping te gebruiken voor bijvoorbeeld een cappuccino. Hiervoor kun je de Globemilk volle melk of de Globemilk halfvolle melk gebruiken. Beide zijn lang houdbaar. Een aantal van onze koffieautomaten is uit te breiden met een melkkoeling. Je kunt de houdbare melk in de koeling plaatsen zodat je jouw cappuccino of latte met echte melk kunt drinken.

Melk voor koffie op de zaak?

Welke melk je ook wenst, jouw lokale Fortune koffieadviseur levert het. Hij/zij adviseert je graag over de juiste aantallen of bestelfrequentie en welke soort koffiemelk het meest geschikt is voor jullie bedrijf. Wil jij ook melk bij de koffie serveren? Neem dan contact op met jouw regionale Fortune koffieadviseur.