Melk

Melk voor in of op de koffie

Melk voor bij de koffie is allang niet meer voorbehouden aan de mensen die geen zwarte koffie willen. Ook voor een cappuccino of latte macchiato is melk nodig. Net weer andere melk, dat wel. En dus verkopen we bij Fortune Coffee allerlei soorten melk, zodat iedereen de koffie precies zo kan drinken als hij of zij zelf wenst.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Topping van echte melk

Steeds vaker wordt gekozen voor luxere koffievarianten zoals de cappuccino’s en latte’s. Deze koffiesoorten zijn geliefd om de romige toppings, die we zelfs in een vegan variant hebben! Ook vanuit koffieautomaten kan zo’n mooie crèmelaag geserveerd worden, mits er goede melk voor gebruikt wordt. Die leveren wij met onze romige toppings, die rechtstreeks vanuit de koffieautomaat de mooie, stevige crèmelaag voor bij de cappuccino of latte maakt. 

Houdbare melk 

Een aantal van onze koffieautomaten zijn ook uit te breiden met een melkkoeling. Plaats de (houdbare) melk in deze koeling en jij drinkt jouw cappuccino of latte met échte melk. 

Koffiemelk

De gewone koffiemelk voor het scheutje melk in de koffie. Die is verkrijgbaar in pakken halvamel koffiemelk, als koffiemelkcupjes met halfvolle melk of in creamerstaafjes met oploskoffiemelk. Net wat jij handig vindt dus. De melkcupjes gaan per 240 stuks en de creamerstaafjes worden geleverd in zo’n handige displaydoos met 500 stuks om te plaatsen naast de koffieautomaat. Ook passen ze prima in een mooie dispenser voor bijvoorbeeld op de vergadertafel.

Creamer voor koffieautomaten

Als losse koffiemelkcupjes of creamerstaafjes niet handig zijn, is een creamer voor in de koffieautomaat een heel goede oplossing. Hiermee wordt direct vanuit de automaat koffie met melk gezet. In ons assortiment vind je daarvoor een romige creamer die verkocht wordt per 6 zakken van elk 1000 gram.

Melk voor de koffie op de zaak?

Welke melk je ook wenst, de koffieleverancier in jouw regio levert het. Hij adviseert je graag over de juiste aantallen of bestelfrequentie en welke soort koffiemelk het meest geschikt is voor jullie bedrijf. Wil jij ook melk bij de koffie serveren? Neem dan contact op met jouw koffieleverancier.