Suiker

Suiker voor bij de koffie

Een kopje koffie? Dan bied je natuurlijk ook suiker aan. Handig in de automaat of met praktische suikerstaafjes. Fortune Coffee heeft een compleet assortiment in suiker voor bij de koffie op kantoor of in het bedrijf. Om te serveren bij het kopje koffie, te plaatsen bij de koffieautomaat of in de koffiecorner op het werk of om al in de automaat aan de koffie toe te voegen.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Suikerstaafjes

Suikerstaafjes zijn natuurlijk heel erg praktisch. Of je nu klanten ontvangt of dat er koffie voor collega’s gehaald wordt. Deze handige verpakking maakt het mogelijk om de koffie netjes en compleet te serveren. We bieden je zelfs de keuze uit kristal- of rietsuiker! 

Automatensuiker

Als snelheid essentieel is en er geen geschikte ruimte is om mooie dispensers of de kartonnen verpakkingen neer te zetten, dan is de automatensuiker ideaal. Deze suiker is speciaal ontwikkeld voor koffieautomaten. Het is gezeefd en heeft een fijne korrel zodat het snel oplost en makkelijk strooibaar is. De automatensuiker van CSM kan in elke koffieautomaat van Fortune en is in bulk leverbaar met 8 pakken van elk 1.500 gram. De verpakking voorkomt dat de suiker hard wordt.

Zoetstof en zoetjes van Canderel

Behalve suiker hoort zoetstof of een zoetje ook bij de koffie. Dit is voor de koffiedrinker die de koffie wat zoeter wenst, maar de calorieën wilt beperken. De zoetstoffen zijn verkrijgbaar in handige staafjes, zodat ze net als de suikerstaafjes netjes in de dispenser geplaatst kunnen worden. De zoetjes zijn verkrijgbaar in handige dispenser en kunnen met de navulverpakking worden aangevuld. 

 

Suiker bij de koffie op kantoor?

De suiker en zoetstoffen worden net als de koffie zelf verzorgd door de koffieleverancier in jouw regio. Wil je een bestelling van suiker of zoetstoffen doorgeven? Of bespreken wat er voor jouw bedrijf het meest geschikt is? Neem dan contact op met jouw koffieleverancier.