Suiker

Suiker in de koffie voor een heerlijke smaakbeleving

Bij Fortune Coffee hebben we een uitgebreid assortiment aan suikerproducten die perfect passen bij jouw koffiebeleving op kantoor of in jouw bedrijf. Of het nu is om te serveren bij een kopje koffie, te plaatsen bij de koffieautomaat of in de koffiecorner, of om direct aan de koffie in de automaat toe te voegen. Naast suiker hebben we ook andere producten om je koffie of thee zoeter te maken, zoals stevia, zoetstof of suiker.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Suikerstaafjes; praktisch en veelzijdig

Suikerstaafjes zijn ontzettend handig in gebruik, of het nu gaat om het ontvangen van klanten of het halen van koffie voor je collega's. Ze zijn verpakt per stuk. Deze handige verpakking zorgt ervoor dat je jouw koffie netjes en compleet kunt serveren. Je kunt zelf bepalen hoeveel suiker je in je kop koffie doet en het is heel hygiënisch omdat het meteen vanuit de verpakking je kopje in gaat. We bieden je de keuze tussen kristalsuiker en rietsuiker.

Automatensuiker; snel en gemakkelijk

Als snelheid essentieel is en er geen geschikte ruimte is om mooie dispensers of kartonnen verpakkingen neer te zetten, dan is de automatensuiker ideaal. Deze suiker is speciaal ontwikkeld voor koffieautomaten. Het is gezeefd en heeft een fijne korrel zodat het snel oplost en makkelijk strooibaar is. Je kunt deze suiker in een container in de automaat doen. Als je dan kiest voor koffie, zie je een optie voor suiker in de koffie. Je kunt hier zelf aangeven hoeveel suiker je in de koffie wilt. De koffie komt dan gezamenlijk met de suiker uit de automaat in jouw kopje. Als je thee met suiker wilt kun je niet meteen suiker uit de automaat halen. In dat geval kun je het beste gebruik maken van de suikerstaafjes. De automatensuiker kan in elke koffieautomaat van Fortune Coffee en de verpakking voorkomt dat de suiker hard wordt.

Zoetstof voor in de koffie

Als je graag wilt genieten van caloriearme koffie, dan vind je in ons assortiment de beste zoetstof voor in de koffie. De zoetstoffen zijn verkrijgbaar in handige staafjes of in dispensers. De dispensers kunnen nagevuld worden. Je hebt de keuze uit Stevia voor in de koffie of uit Candarel zoetjes voor in de koffie. Stevia is een natuurlijke zoetstof afgeleid van de Stevia bladeren. Stevia maakt de koffie heerlijk zoet. De koffie zoetjes van Candarel bestaan voornamelijk uit Aspartaam, een kunstmatige zoetstof. 

Suiker bij de koffie op kantoor?

De suiker en zoetjes worden net als de koffie zelf verzorgd door jouw regionale Fortune koffieadviseur. Wil je een bestelling van suiker of zoetstoffen doorgeven? Of bespreken wat er voor jouw bedrijf het meest geschikt is? Neem dan contact op met jouw Fortune koffieadviseur.