Koffie of theelepel

Maak jouw kopje koffie helemaal af met deze koffie- of theelepel!

Lees meer

  • Hoogwaardig 18/10 edelstaal
  • Past perfect op de koffie- of theeschotel
  • Vaatwasmachinebestendig
€ 0,95 (ex. BTW)

Dit product is standaard verpakt per 15 stuks (= 1 doos)

Omschrijving

Thee of koffie drink je het lekkerst uit een kopje of glas. Als je iets in je koffie of thee doet is het wel fijn om even te kunnen roeren in je warme drank. Kies daarom ook altijd voor een koffie- of theeschoteltje, waar je weer een koffie- of theelepel op kunt leggen. Deze koffie- of theelepel is gemaakt van zilverwit 18/10 edelstaal. Dit is hygiënisch materiaal en zorgt ervoor dat er geen extra smaak vrijkomt als je hiermee roert in je warme drank. Ook is het duurzaam en corrosiebestendig materiaal en heeft het een mooie en heldere glans.

Als je klanten op bezoek hebt is het mooi om je koffie of thee in servies te serveren. Zo kun je het koffie- of theeglas op een schoteltje neerzetten. Het mooiste is natuurlijk als je de schotel nog opmaakt. Bij een kopje koffie kun je hier een koekje, suiker en melk opleggen. En natuurlijk een koffielepel. Bij thee kun je hier een koekje en honing opleggen. Ook hierbij vergeet je de theelepel natuurlijk niet.

Wist je dat theelepels en koffielepels rechts op de schotel horen met de holle kant naar boven? De koffie- of theelepel ligt zo aan dezelfde kant als het oortje van je glas of kopje. Je krijgt een professionele uitstraling door je koffie of thee te serveren in een kopje of glas, met schotel en lepel.

Kenmerken koffie- of theelepel

De koffie- of theelepel is van zilverwit edelstaal en heeft een lengte van 12 cm. Met deze lengte past hij perfect op je koffie- of theeschoteltje waardoor je je warme drank netjes kunt presenteren. Je kunt de theelepeltjes/koffielepeltjes aanschaffen per 15 stuks en ze komen in een doos. Ze zijn vaatwasmachinebestendig.

Voordelen koffie- of theelepel

  • Je kunt roeren in je warme drank;
  • De lepel past perfect op de koffie- of theeschotel;
  • Door gebruik van een lepel krijg je een professionele uitstraling;
  • Het materiaal is hygiënisch en smaakvrij;
  • De lepel is vaatwasmachinebestendig.

Duurzaam

Wist je dat het gebruik van een koffie- of theelepel ook erg duurzaam is? Dit komt omdat het edelmetaal oneindig vaak gerecycled kan worden, terwijl de kwaliteit behouden blijft. Niet alleen het gebruik van een koffielepel of theelepel is duurzaam. Je gebruikt het vaak in combinatie met een kopje of een glas en niet in combinatie met een wegwerpbeker. Door vaker een koffie- of thee glas te gebruiken in combinatie met een schotel en een lepeltje help je het milieu!

Kenmerken Koffie of theelepel

Verpakkingseenheid 15 stuks
Materiaal Edelstaal
Extra Vaatwasser bestendig
Artikelnummer 0940802015

Mogelijk interessant voor jou