Koffie of theemok

Een mok voor een heerlijke kop koffie of thee. Passend bij het andere servies en ook mogelijk met eigen logo!

Lees meer

  • Witte stijlvolle mok voor koffie of thee
  • Sterk porselein
  • Vaatwasmachinebestendig
€ 4,00 (ex. BTW)

Dit product is standaard verpakt per 6 stuks (= 1 doos)

Omschrijving

Dit is een fijne, grote koffiemok of theemok om uit te drinken. Met deze mok kun je extra lang genieten van je koffie of thee, omdat de drank lekker warm blijft. Als je deze grote mok vol met koffie of thee schenkt, krijg je op kantoor het gevoel alsof je thuis bent. Deze mok draagt positief bij aan de koffie of thee beleving. Door de dunnere bovenzijde is het prettig drinken uit de mok en door het mooie oortje kun je de mok heel fijn vasthouden.

Deze mok is speciaal ontworpen voor warme dranken. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van zijn of haar kopje thee, koffie, cappuccino, espresso of andere warme drank uit de koffieautomaat. De mok past uitstekend bij de espresso kop en schotelcappuccino kop en schotel en lungo kop en schotel

Je kunt deze grote koffie- of theemok gewoon in de vaatwasser doen. Hij is gemaakt van porselein. Dit materiaal blijft er altijd goed uitzien en er komen geen barsten in. De bodem van de mok is krasvast. Hoeveel je ook roert er zullen dus geen grijze kringen op de bodem komen.

Kenmerken koffie- of theemok

Deze koffie- of theemok heeft een inhoud van 0,32 liter. Je kunt dus echt genieten van een grote kop koffie of thee. De mokken zijn per 6 stuks verpakt in een doos.

Voordelen koffie- of theemok

De koffie- of theemok heeft heel veel voordelen. Wij zetten deze voordelen voor jou op een rij:

  • De mok heeft dikke wanden zodat de drank langer warm blijft;
  • Door de dunnere bovenzijde van de mok drinkt het prettig;
  • Het mooi oortje is, voor zowel mannen als vrouwen, fijn vasthouden;
  • In de ronde bodem kan de koffie goed ‘rollen’ en ontstaat er een mooie crèmelaag;
  • De mok is gemaakt van duurzaam porselein.

Duurzaam

Nog een groot voordeel van deze koffie- of theemok is dat hij duurzaam is. Je kunt hem namelijk de hele dag gebruiken en aan het eind van de dag in de vaatwasser zetten. De volgende dag is hij weer schoon en klaar voor gebruik. Omdat de mok van porselein is gaat hij ook nog eens erg lang mee. En het allermooiste? Porselein kan gewoon gerecycled worden! Door deze koffie- of theemok te gebruiken denk je dus aan het milieu.

Kenmerken Koffie of theemok

Inhoud 0,32 liter
Type verpakking Doos
Verpakkingseenheid 6 stuks
Materiaal Porselein
Artikelnummer 0940802002

Mogelijk interessant voor jou