Koffie of theeschotel

Deze bijpassende schotel voor onder het koffie- of theeglas heeft een luxe uitstraling. Ideaal als je bezoek ontvangt op de werkvloer.

Lees meer

  • Duurzame glazen koffie-of theeschotel
  • luxe uitstraling
  • vaatwasmachinebestendig
€ 2,60 (ex. BTW)

Dit product is standaard verpakt per 6 stuks (= 1 doos)

Omschrijving

Drink jij je koffie of thee uit een glas? Dan is het fijn om hier een bijpassende koffie- of theeschotel bij te gebruiken. Het staat niet alleen professioneel, maar het is ook nog eens heel efficiënt. Wanneer je bijvoorbeeld thee in een glas doet, wordt het glas warm. Door het glas op een schotel te zetten kun je de drank rustig laten afkoelen. Daarnaast kun je je gebruikte theezakje precies kwijt op het schoteltje. Zo wordt je bureau geen rommel. Bij een kopje koffie of thee hoort natuurlijk ook een koekje. Als je het glas op een koffie- of theeschotel zet kun je hier makkelijk nog een koekje op kwijt. En wil je suiker in je koffie of honing in je thee? Dit kun je ook allemaal kwijt op de koffie- of theeschotel. Vergeet ook je lepeltje niet neer te leggen zodat je nog even kunt roeren voordat je gaat genieten van je heerlijke koffie of thee. Je kunt je koffie- of theeschoteltje de hele dag door gebruiken en aan het eind van de dag in de vaatwasser zetten. Heeft de vaatwasser gedraaid en wil je de koffie- of theeschoteltjes opbergen? Je kunt ze makkelijk opstapelen zodat ze niet zoveel ruimte in beslag nemen.

Kenmerken koffie- of theeschotel

Je kunt de koffie- of theeschotels aanschaffen per 6 stuks en ze worden bij je geleverd in een doos. Het materiaal is helder glas, je kunt er dus doorheen kijken. Deze koffie- of theeschotel is perfect om samen te gebruiken met het koffie- of theeglas uit ons assortiment.

Voordelen koffie- of theeschotel

  • Er is genoeg ruimte voor een koekje;
  • Er is genoeg ruimte voor suiker, honing, e.d.;
  • Je kunt de schoteltjes opstapelen;
  • Als je thee donker genoeg is kun je het zakje op je schoteltje leggen;
  • Een glas op een koffie- of theeschotel staat professioneel;
  • Een koffie- of theeschotel is duurzaam;
  • De koffie- of theeschotel is vaatwasmachinebestendig.

Duurzaam

Per 1 januari 2024 zijn de kartonnen wegwerpbekers verboden. Wij zijn hier een voorstander van, want er zijn heel veel betere alternatieven. Een daarvan is om een koffie- of theeglas met een koffie- of thee schotel te gebruiken. En het voordeel hiervan? Het is duurzaam! Glas kan namelijk onbeperkt gerecycled worden en het is een van de goedkoopste grondstoffen. Je kunt je koffie- of theeschotel de hele dag door gebruiken en aan het eind van de dag in de vaatwasser zetten. Door op deze manier duurzaam bezig te zijn help jij het milieu!

Kenmerken Koffie of theeschotel

Type verpakking Doos
Verpakkingseenheid 6 stuks
Materiaal Glas
Artikelnummer 0940802014

Mogelijk interessant voor jou