Ontdek de voordelen van Fortune Coffee + € 300,- korting*
Ontdek de voordelen van Fortune Coffee + € 300,- korting*

 

*Bij het kopen, huren of leasen van een nieuwe koffieautomaat

Bekijk alle voordelen!

Passio Legato Medium FM

Een bakje koffie of een cappuccino mét verse melk, met de Passio Legatio Medium FM is het allemaal mogelijk.

Lees meer

 • Verse melk
 • Veel keuzemogelijkheden
 • Touchscreen bediening
Vanaf € 126,- p.m.*

Prijs: € 7.565,-
(ex. BTW)

* Meer weten over onze prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

De Passio Legato Medium FM heeft een verse melkmodule. Hiermee kun je de perfecte latte macchiato of cappuccino maken. Met een druk op de knop heb je altijd een consistente kwaliteit melkschuim. De milkbase heeft een aantal voordelen, namelijk:

 • Temperatuur onafhankelijk: de temperatuur wordt onder controle gehouden door Flow Through Heaters;
 • Melkproduct onafhankelijk: met elke melk wordt heerlijke schuim gemaakt, of je nu bijvoorbeeld kiest voor volle melk, halfvolle melk of soja melk;
 • Automatische reiniging: er zit een volautomatisch reinigings- en spoelsysteem in, voor eenvoudige en snelle reiniging. 

Strak design

De Passio Legato Medium FM is een strak vormgegeven koffieautomaat samen met een verse melkmodule. Het moderne design met mooie ronde vormen, past perfect in iedere koffiecorner. Bovendien kun je de zijpanelen van deze koffieautomaat volledig naar eigen smaak personaliseren. Ook kun je een zijpaneel toevoegen aan de melkmodule. Zo wordt deze koffieautomaat een ware eyecatcher bij jou op werk.

De binnenkant van de automaat is voorzien van een Braumann Brewer. Deze Zwitserse zetgroep heeft een fabrieksgarantie van vier jaar*. De Braumann brewer is het hart van de Passio Legato. Hier komt de versgemalen koffie in contact met heet water in de perfecte verhouding, onder de juiste druk en temperatuur. 

Kenmerken
Via het touchscreen zijn er 28 vooringestelde koffierecepten beschikbaar. Op deze manier kan iedereen snel en gemakkelijk genieten van zijn favoriete koffie. Je hebt de keuze uit onder andere:

 • Koffie
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Café au lait
 • Latte macchiato
 • Wiener melange
 • Espresso choc
 • Chocolademelk
 • Creamy choc
 • Heet water voor thee of soep
 • En nog veel meer

Naast de mogelijkheid om twee kopjes koffie tegelijk te zetten, beschikt deze automaat over een aparte uitgifte voor heet water. De verstelbare bekertray voorkomt morsen. De ingebouwde bekersensor zorgt voor veiligheid door te voorkomen dat er warme drank uit de automaat komt als er geen beker op de juiste plek staat. De koffieautomaat is eenvoudig te reinigen met het volautomatische reinigingsprogramma.

Duurzaamheid
Deze koffieautomaat is energiezuinig en valt binnen de A++ categorie. De designdeur van de automaat is volledig uit gerecycled kunststof.

Complete koffiecorner
De Passio Legato kan worden uitgebreid met een dubbele molen, waarmee je koffiedrinkers twee verschillende soorten bonen kunt aanbieden of een molen specifiek kunt instellen voor espressodrinkers. De verse melkmodule geeft cappuccino- en latte macchiatodrinkers hun favoriete koffie met verse melk. Je kunt de Passio Legato Medium FM eventueel uitbreiden met een koppenwarmer, zo schenk je koffie uit warme kopjes en koelt de koffie minder snel af. 

Nog meer gemak in de koffiecorner
De Passio Legato Medium FM heeft een aangepaste lekbak. Je kunt de lekbak van de koffieautomaat voorzien van een afvoerwater doorvoer om een overvolle lekbak te voorkomen. Ook kan er een afval doorvoer worden toegevoegd voor koffiedik. Zo raakt de afvalbak in de automaat minder snel vol en kunnen de collega’s van koffie blijven genieten. Deze automaat kan worden uitgerust met vier containers, zodat je naast koffiebonen, melkpoeder en cacao ook suiker of (instant) decafeïne koffie aan collega's kunt aanbieden.

Personaliseer je Passio
In samenwerking met jouw regionale Fortune koffieadviseur kun je de zijpanelen die het beste passen bij jullie koffiecorner. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies een kleur, of gebruik je eigen huisstijl. Zo maak je jouw koffieautomaat uniek! De Passio Legato is leverbaar in de onderstaande uitvoeringen. 

 • Rustico
 • Cemento
 • Eigen design 

Waterfilter
Wij adviseren om altijd gebruik te maken van een BRITA waterfilter bij de koffieautomaat. Hiermee wordt jouw koffiemachine optimaal beschermt tegen kalkaanslag en blijft de smaak van je koffie constant goed. Lees hier alles over de waterfilter.

*om aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie op de zetgroep moet de koffieautomaat goed zijn onderhouden volgens ons onderhoudsprogramma. Jouw lokale koffie-adviseur vertelt je hier graag meer over.

Onderhoudsvideo's
Het onderhoud van de Passio Legato is vergelijkbaar aan het onderhoud van de Cadenza. Je kunt de onderhoudsvideo's hier bekijken.

Dagelijks onderhoud: https://youtu.be/bLhaEw01opQ  
Wekelijks onderhoud: https://youtu.be/Ry4SNoeoTR0 

Kenmerken Passio Legato Medium FM

Type automaat Bonen
Aantal drankopties 28
Aantal keuzeknoppen 8
Uitgiftetijd per kopje ca. 25 seconden
Uitgifte hoogte 19 cm
Uitgifte hoogte maximaal 19 cm
Capaciteit per uur ca. 120 kopjes
Capaciteit afvalbak 130 kopjes
Container indeling 3 containers containers
Kanfunctie Ja
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Ja
Vaste wateraansluiting Ja
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Muntmechanisme (optie) Ja
Contactloos betalen (optie) Ja
Koud water unit (optie) Ja
Afmetingen (h x b x d) 771 x 600 x 580 mm
Gewicht ca. 42 kg
Aansluitwaarde 230V / 3000W + 230V / 3375W
Energielabel A++
Artikelnummer 2314307010 + 2314305100 (melkmodule)

Mogelijk interessant voor jou