Regio Den Haag - Centrum
Rudolf Kaashoek

Rudolf Kaashoek Adviseur
Stuur een email
06 - 13 26 02 46


Contact

Regio Den Haag - Centrum
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

denhaag-centrum@fortune.nl
070 - 385 00 50

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Ik ben eigenlijk altijd in de buurt. De regio Den Haag is natuurlijk niet zo heel groot qua afstand. Als je mij belt, dan verras ik je vaak met hoe snel ik bij je op de stoep sta. Het is ook handig dat je mij voor alles kunt bellen; service, advies, onderhoud en voorraad. Ik sta altijd voor je klaar.” Regio Den Haag-Centrum is onderdeel van Regio Rijnland - Regio Zoetermeer.

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Ik ken mijn klanten goed, zo kan ik ze ook echt helpen.
  • Koffie komt steeds weer terug, ik heb dan ook regelmatig klantcontact.
  • Mijn koffie drink ik zwart, zonder suiker.
Vertegenwoordigers Regio Den Haag - Centrum


Mirella Schaperkotter van Glass Inside Westland
”Laurens Kaashoek komt met een eerlijk en rustig verhaal Fortune Coffee bij u op locatie presenteren. Zonder enige opdringerigheid of beloftes die niet waargemaakt worden. Wij zijn erg blij met de heerlijke koffie uit onze bonen automaat!”

Richard Feenstra van Romynox
”Fortune Coffee Regio Rijnland & Regio Zoetermeer is klantgericht en je merkt de trots op de producten. Daarnaast is men snel; vaak dezelfde dag hebben we de bestellingen in huis of als het nodig is een monteur. Top voor de voortgang en nooit zonder koffie.”

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .