Regio Rijnmond
Anko Blokland

Anko Blokland Ondernemer
Stuur een email
06 - 51 61 67 16


Contact

Regio Rijnmond
Lübeck 30
2993 LK Barendrecht

rijnmond@fortune.nl
0180 - 414 203

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Wij regelen alles voor de optimale koffievoorziening. Samen met Mariska, Sander en Michel lever ik kwaliteit; in de koffie, de service en het contact. Met één gezicht voor levering en onderhoud, hebben we altijd een persoonlijke binding met onze klanten. We staan elke dag voor ze klaar, met veel plezier en passie!"

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Een heel tevreden klant, daar doen we het voor.
  • Onze klanten weten ons altijd te vinden door het goede persoonlijke contact.
  • Mijn koffie: zwart, Mariska (het liefst) café au lait en voor Jorden koffie met suiker.
Medewerkers Regio Rijnmond


Annemarie Verberg van Stichting Escalda Scholen
”Vanaf het begin toen we de koffieautomaat hebben aangeschaft inmiddels bijna 6 jaar geleden worden we naar volle tevredenheid geholpen. Zeer goede service en vooral zeer goede producten. In menig restaurant drink ik niet zo'n lekkere latte en cappuccino dan datgene wat uit ons apparaat komt. Complimenten hiervoor. Inmiddels zijn er meerdere gebruikers van onze koffie en andere producten en zij onderschrijven bovenstaande.”

Wouter de Graaf van Ranfru Stoverij
”Anko is een gedreven adviseur met veel kennis en ervaring over koffie en automaten. De service lat ligt hoog bij hem, en hij maakt waar wat hij belooft. Klant staat voorop bij Anko!”

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .