Regio Zaanstreek - Waterland

Henk Meetsma
Contact
Netwerk 59
1446 WS Purmerend
Henk Meetsma
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Zaanstreek-Waterland
Zaanstreek-Waterland
10
9,3
22 beoordelingen
  • Regio Zaanstreek - Waterland

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar kwalitatieve koffie voor op het werk? Dan ben je bij Fortune Coffee regio Zaanstreek - Waterland aan het juiste adres. Wij begrijpen de waarde van koffie en daarom leveren we hoogwaardige en duurzame koffieautomaten die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Samen bespreken we welke koffieautomaat het beste past bij jouw wensen en de eisen van je klanten, bezoekers of medewerkers. Wij zijn dus dé zakelijke koffieleverancier.

Koffie in regio Zaanstreek - Waterland met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Zaanstreek - Waterland zegt: “In deze regio komt zowel de stad als het platteland voor. Uitersten dus, maar dat bevalt me prima. Ik voel me hier thuis en versta de mensen. Met een persoonlijke, snelle service in koffie en koffieautomaten zorg ik ervoor dat ze een eerlijke en goede dienstverlening krijgen. Dat vind ik belangrijk, maar mijn klanten net zo goed, of ze nu in een stad of een dorp zitten.”

Wij zijn regionaal gevestigd waardoor we altijd dichtbij zijn en jouw bedrijf kennen. Door het opbouwen van een relatie met jou en jouw bedrijf, weten we precies wat je nodig hebt en zorgen we ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt. We begrijpen als geen ander dat je niet zonder een heerlijke kop koffie wilt komen te zitten. Heb je behoefte aan onderhoud voor je koffieautomaat, heb je vragen over onze producten of ondervind je een storing aan je automaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De lekkerste koffie, thee en meer bij Fortune Coffee regio Zaanstreek - Waterland

Naast koffie hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan andere producten. Denk hierbij aan thee, soep, koekjes en suiker. Je hoeft er dus niet meer zelf aan denken, want wij regelen het voor je. Wil je een keer een nieuw product uitproberen? Ook dat regelen we! Neem gewoon contact op met jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur en hij of zij zal het met de volgende levering meenemen.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Bij Fortune Coffee kun je altijd zorgeloos genieten van een kop koffie of thee, zonder mis te grijpen. Voor al je vragen, bestellingen, serviceverzoeken en onderhoud kun je contact opnemen met jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur. We zijn regionaal gevestigd en bekend met jou en jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? We bespreken het graag onder het genot van een kop koffie of thee.

Fortune Coffee regio Zaanstreek - Waterland levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Purmerend, Volendam, Zaandam, Wormerveer, Amsterdam-Noord en omstreken.

“Ruil

Waarom kiezen voor Fortune
  • Persoonlijk en eerlijk, dat is de basis voor een goede relatie
  • Mensen verder helpen, dat begint met een goed gesprek en een kop koffie
  • Van advies tot en met onderhoud
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
10/10
14 mrt. 2024
Snelle service & goede koffie
Wij zijn heel blij dat we overgestapt zijn naar Fortune. De koffie is heel erg lekker en de bestellingen worden altijd binnen 1 dag, en soms weleens binnen een paar uur geleverd. Heel fijn als je opeens misgrijpt!
Angélique
10
8/10
19 jan. 2024
Goede bedrijf.
vriendelijke personeel ,Snelle levering
Huis van de Wijk de PIJP
10
10/10
11 dec. 2023
Koffie
Goede koffie bedrijf om mee te werken
Pizzeria Dell Amore
10
8/10
16 nov. 2023
Topper
Heel erg tevreden en een hele goede service
Gebroeders Paap
10
8/10
30 okt. 2023
Levering producten
Zeer tevreden
Gebr velthuis